Παύλος Κοντογιαννίδης: Η περιουσία που... δεν έκανε και τα τρυφερά λόγια για την κόρη του
Showbiz

Παύλος Κοντογιαννίδης: Η περιουσία που... δεν έκανε και τα τρυφερά λόγια για την κόρη του

O Παύλος Κοντογιαννίδης, νιώθει περήφανος πατέρας αλλά και χορτασμένος από τη ζωή, την τεράστια καριέρα του αλλά και για τους ανθρώπους που γνώρισε στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και για την απέραντη αγάπη του κόσμου. 

Μετά από καιρό σιωπής ο σπουδαίος ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει από τους αμέτρητους ρόλους που έχει ερμηνεύσει, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλους και για όλα!

- Μετά από τόσα χρόνια καριέρας ως πρωταγωνιστής σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές δεν μαζέψατε χρήματα για να κάνετε περιουσία;

Έχω ένα σπίτι, την μηχανή μου και το αυτοκίνητό μου. Δεν παραπονιέμαι, είμαι ευχαριστημένος. Έβαζα πάντα χρήματα στην άκρη τις καλές εποχές, δεν τα έτρωγα ούτε στο καζίνο, ούτε στον τζόγο, ούτε στη νύχτα. Εξάλλου δούλευα στη νύχτα ως επαγγελματίας τραγουδιστής για είκοσι χρόνια περίπου στα ρεμπετάδικα και έχω μεγάλη εμπειρία του χώρου. Από την άλλη βέβαια, τα έτοιμα λεφτά δυστυχώς τελειώνουν γρήγορα!

- Η κόρη σας, σας εξέφρασε ποτέ την επιθυμία να ακολουθήσει τα δικά σας επαγγελματικά χνάρια;

Η κόρη μου έχει πάρει πτυχίο πιάνου, παίζει από πέντε χρονών. Έχει τρομερό ταλέντο στη ζωγραφική. Όταν δίδασκα στη σχολή του «Ίασμου» και ήταν 16 χρονών ήρθε δύο φορές να με δει για την εμπειρία. Τελικά η απάντηση που μου έδωσε ήταν η εξής: «Δεν θέλω να γίνω καλλιτέχνης, γιατί δεν θέλω να με κρίνουν κάθε βράδυ». Μεγάλη κουβέντα μού είπε το παιδί μου. Έχει τελειώσει με Λίαν Καλώς, το Χημικό στο Ηράκλειο της Κρήτης και σπουδάζει τώρα Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Κύπρου με υποτροφία. Δεν θέλει να μιλάω πολύ για εκείνη, είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη και το σέβομαι και το γουστάρω πολύ! Θα γίνει ό,τι θέλει για να νιώθει ευτυχισμένη και δημιουργική με αυτό που θα κάνει.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved