Showbiz

O Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει για τον χωρισμό του & την πιθανότητα να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα

Gossip-tv Team

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Χρήστος Βασιλόπουλος για επαγγελματικούς λόγους και θα παραμείνει για περίπου 3 1/2 μήνες. 

Σε βραδινή του έξοδο, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και ζει ο γιος του μαζί με την πρώην σύντροφό του Σάρα Κόνορ, μίλησε για την πιθανότητα να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα αλλά και για τον χωρισμό του.

vasilopoulos.jpg

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος χώρισε από τη Σάρα Κόνορ τον περασμένο Μάιο, μόλις έναν μήνα μετά τη βάφτιση του γιου που έχουν αποκτήσει. Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, το άλλοτε ζευγάρι αποφάσισε πως θα είναι πιο ευτυχισμένο αν ζει χωριστά όμως η απόλυτη προτεραιότητά τους είναι ο μικρός ο οποίος είναι και η μεγάλη τους αδυναμία.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν σκοπεύει να εγκατασταθεί μέσα στο επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, είπε ότι προς το παρόν δεν έχει στο μυαλό του κάτι τέτοιο αφού ο γιος του ζει εκεί.

Όσο για τον χωρισμό του πριν από μερικούς μήνες, ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραδέχτηκε ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο μετά από μία τέτοια απόφαση.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved