Αναστασία Ρουβά: Ποζάρει με μαύρο μάξι φόρεμα στο πλευρό του μπαμπά της και εντυπωσιάζει!
Showbiz

Αναστασία Ρουβά: Ποζάρει με μαύρο μάξι φόρεμα στο πλευρό του μπαμπά της και εντυπωσιάζει!

Και άνετα μπορεί να τη μπερδέψεις με τη μαμά της, Κάτια Ζυγούλη! Η Αναστασία Ρουβά εντυπωσιάζει με κομψό μαύρο μάξι φόρεμα στο πλευρό του μπαμπά της, Σάκη Ρουβά.

Αφορμή για αυτή την υπέροχη συνεύρεση τα γενέθλια του τραγουδιστή! Από τη βραδιά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται δεν θα μπορούσε να λείπε η κόρη του.

Η Αναστασία μάλιστα μοιράστηκε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το καμαρίνι μαζί του και τα χάσαμε με την εμφάνισή της.

royva-(5).jpg

Πανύψηλη σαν τη μαμά της και έχοντας πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς η Αναστασία, όσο μεγαλώνει τόσο και περισσότερο εντυπωσιάζει!

Η Αναστασία Ρουβά γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2008. Τα υπόλοιπα 3 παιδιά του φωτογενούς ζευγαριού είναι ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας.

«Ανέκαθεν ήθελα να δημιουργήσω μια μεγάλη οικογένεια. Είναι εκπληκτικό, υπέροχο να ζεις, να παρατηρείς 4 παιδιά να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται μαζί και ταυτόχρονα το καθένα να εκφράζει τη μοναδικότητα, τα θέλω του», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής.

1675188158686-465030487-rouvas-zygouli-2.jpg

«Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα άλλα αλήθεια σου λέω. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά», είχε πει η Κάτια Ζυγούλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πολυμελή οικογένειά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved