Survivor 2024-Γιάννης Περπατάρης: Η ηλικία & οι hot φωτό του αγρότη που έχει ξεχωρίσει στους Μαχητές
Showbiz

Survivor 2024-Γιάννης Περπατάρης: Η ηλικία & οι hot φωτό του αγρότη που έχει ξεχωρίσει στους Μαχητές

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι στο Survivor 2024 και μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από τη μεγάλη πρεμιέρα! Ποιος είναι αλήθεια ο αγρότης που έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Ο Γιάννης Περπατάρης με καταγωγή από τη Βόρεια Εύβοια μπήκε στο reality επιβίωσης για έναν και μόνο λόγο, να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor 2024.

Ο 34χρονος αγρότης ήδη μας έχει δείξει πως με το γυμνασμένο σώμα του μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Άλλωστε, οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και οι χειρωνακτικές εργασίες τον έχουν σκληραγωγήσει και κάνουν τους στίβους μάχης να φαίνονται παιχνιδάκι.

https://www.instagram.com/reel/C1pmQ4qsKcE/

Η αγροτική και η επιχειρηματική του ζωή

Πέρα από τον τίτλο του αγρότη, ο Γιάννης Περπατάρης διαθέτει κι αυτόν του επιχειρηματία, καθώς διατηρεί την δική του καφετέρια στην περιοχή της Ιστιαίας. Παρόλα αυτά, οι αγροτικές εργασίες διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητά του από πολύ μικρή ηλικία.

Το γυμνασμένο σώμα του μας αποκαλύπτει πως ο αθλητισμός είναι ένας από τους μεγάλους έρωτές του, αφού από μικρή ηλικία έχει επιλέξει να αθλείται σε τακτική βάση.

Η άριστη φυσική του κατάσταση, η οποία φυσικά και οφείλεται στις αγροτικές του εργασίες, αλλά και στα αθλήματα με τα οποία είχε επιλέξει να ασχοληθεί από μικρός, είναι δεδομένο πως έχουν ήδη δυσκολέψει τους αντιπάλους του στους στίβους μάχης και ίσως τον οδηγήσει και στο τελικό, στον έναν και μοναδικό του στόχο.

https://www.instagram.com/p/CuCzPbHMqZy/

Η ορειβασία, το kick boxing, το crossfit και τα θαλάσσια σπορ είναι για εκείνον τα όπλα για να μπορεί να φτάνει γρήγορα στον τελικό στόχο και να κερδίζει κάθε του αντίπαλο στον Άγιο Δομίνικο, όπως ήδη καταφέρνει.

Το Survivor 2024 και η μεγάλη απόφαση

Η απόφασή του να μπει στο Survivor ήταν πάρα πολύ εύκολη. Ο ίδιος κατάφερε να περάσει τις απαιτητικές οντισιόν και τώρα τον απολαμβάνουμε στου τηλεοπτικούς μας δέκτες στην μπλε ομάδα, την ομάδα των Μαχητών. Μάλιστα, ο Γιάννης κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν είναι από τους παίκτες που μιλάει πολύ ή προκαλεί ίντριγκες και εκνευρισμό στην ομάδα.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο 34χρονος αγρότης έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του Survivor και να δυσκολέψει τους αντιπάλους του. Όσον αφορά την καλύβα και τη συμβίωση, ήδη είναι φιλικός και ομαδικός με τους συμπαίκτες του. Για να δούμε… θα τα καταφέρει άραγε ο Γιάννης Περπατάρης;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved