Βάσω Γουλιελμάκη: Ποζάρει με μαγιό μες το καταχείμωνο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: Ποζάρει με μαγιό μες το καταχείμωνο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και είναι και αρκετά ενεργή στα social media.

Μπορεί στα πρώτα της βήματα να μην υπήρχαν social όμως, πηγαίνοντας με το ρεύμα της εποχής, η όμορφη ηθοποιός, έχει λογαριασμούς σε αυτά και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, ιδίως μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram.

Η Βάσω Γουλιελμάκη, πρόσφατα, βρέθηκε στα λουτρά Πόζαρ και πόζαρε με το μαγιό της στα ιαματικά λουτρά. Μπορεί να κάνει τσουχτερό κρύο όμως εκείνη απόλαυσε το μπάνιο της στα ζεστά θαυματουργά νερά.

goulielmaki-(4).jpg

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως: «Δεν βγαίνω αποτυχημένα ραντεβού γιατί τα ψάχνω από πριν. Θέλω ο άντρας να είναι ευγενικός, να έχει χιούμορ και μυαλό. Και ‘sex sυmbol’ να με θεωρούν, εγώ με την παντόφλα μου και το κλάμερ θα κυκλοφορώ. Είμαι μια χαρά αυτήν την περίοδο στα προσωπικά μου, θέλω να έχω συντροφιά, μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή και σε δεύτερο γάμο».

Δείτε την ανάρτησή της με το μαγιό στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved