Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «Έβαλα τα κλάματα. Είχα ξεχάσει πως είναι η ζωή χωρίς πόνο»
Showbiz

Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «Έβαλα τα κλάματα. Είχα ξεχάσει πως είναι η ζωή χωρίς πόνο»

Στην εκπομπή Fay’ s Time φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (11-01) η Ελένη Καρακάση.

Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της με την περιγραφή της να συγκλονίζει.

karakasi-(1).jpg

«Τον τελευταίο χρόνο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ήταν και ο λόγος που έλειπα από τα τελευταία επεισόδια, είχα ένα θέμα υγείας που χρειάστηκε να μπω εσπευσμένα να μπω και να χειρουργηθώ. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. Από όλο το σοκ που πέρασε ο οργανισμός μου, το ορμονολογικό, το ψυχολογικό, το ότι Δευτέρα έκανα μαγνητική και Παρασκευή μπήκα και χειρουργήθηκα και έπρεπε να διαχειριστώ ότι θα πω στο σίριαλ ότι φεύγω, μου έμεινε μια ινομυαλγία που δεν μπορούσα να βρω με κανέναν τρόπο να θεραπευτεί. Μπήκα στο χειρουργείο για ένα ινομύωμα που παρακολουθούσα 15 χρόνια το οποίο άλλαξε πολύ μέσα σε έναν χρόνο», είπε και συνέχισε:

karakasi-(2).jpg

«Στις 40 μέρες του χειρουργείου, άρχισα να έχω πόνους σε όλο το σώμα. Μέση, χέρια, να μουδιάζουν τα χέρια μου να νομίζω ότι κοκκαλώνουν. Αρχίσαμε, έκανα όλες τις εξετάσεις, δεν βρίσκαμε κάτι, καταλήξαμε ότι είναι ινομυαλγία. Όπως μου το εξήγησαν και θα το πω απλά γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι το έχουν και καλό είναι να τα λέμε, είναι σαν να δίνει ο εγκέφαλός σου την οδηγία ότι οι πόνοι που έχεις είναι πιο δυνατοί από αυτό που ουσιαστικά είναι.

karakasi-(3).jpg

Έχει σχέση με το σοκ που παθαίνει ο οργανισμός σου.
Φτάνω σε γιατρό του πόνου. Υπάρχουν στα νοσοκομεία ιατρεία πόνου. Πας σε μια σειρά γιατρών και συνεννοούνται ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσένα. Αν κάποιος άνθρωπος δεν έχει νιώσει τι είναι να πονάς και να έχεις συνηθίσει τον πόνο. Κάποια στιγμή που πήρα κορτιζόνη και σηκώθηκα από τον καναπέ χωρίς να βογκήξω έβαλα τα κλάματα γιατί είχα ξεχάσει πώς είναι η ζωή μου χωρίς πόνο. Αυτό μόνο ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει μπορεί να το καταλάβει», εξομολογήθηκε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved