Ζουγανέλη: Με υπέροχο κίτρινο παλτό στην «καρδιά» του χειμώνα & μια ευχή που «μίλησε» μέσα μας
Showbiz

Ζουγανέλη: Με υπέροχο κίτρινο παλτό στην «καρδιά» του χειμώνα & μια ευχή που «μίλησε» μέσα μας

Στο κέντρο της Αθήνας που τόσο αγαπά η Ελεονώρα Ζουγανέλη με εμφάνιση που θα ζηλέψεις.

Και μέσα σε αυτή την ομολογουμένως υπέροχη εικόνα της έρχεται και μια ευχή μαζί με το ξεστόλισμα του δέντρου που πρέπει να σε συντροφεύσει αυτή τη νέα χρόνια που μόλις ξεκίνησε το διάβα της.

eleonora-zouganeli-gamos-kouri-3.jpg

Η τραγουδίστρια πόζαρε με το απίθανο κίτρινο παλτό της, το καπέλο της και φυσικά με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας και ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχει στη ζωή της.

«Πέρασαν οι γιορτές!
Οι δρόμοι της πόλης αρχίζουν να βγάζουν τα λαμπάκια τους. Ξεστόλισα κι εγώ το σπίτι. Κάθε φορά μια μικρή μελαγχολία. Για τον χρόνο που πέρασε γρήγορα… Τι όμορφος χρόνος!

Μαζεύω τα στολίδια και πάντα αναρωτιέμαι τι θα έχει γίνει στη ζωή μου μέχρι του χρόνου που θα ανοίξουν ξανά αυτές οι κούτες. Τι θα έχει αλλάξει; Μια μικρή αγωνία, ανασφάλεια, προσμονή. Επιστροφή σε γνώριμα χρώματα.

Μια μικρή θλίψη τολμώ να πω. Με αυτή τη διάθεση γυρίζω πάλι στους δρόμους που αγαπώ. Άνθρωποι ντυμένοι με σκουφιά, παλτό και γάντια, μου θυμίζουν ότι είμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Τον χειμώνα που αγαπώ. Κάστανα, καρύδια, πορτοκάλια, σούπες παγωμένες μύτες, σπίτι με φίλους και αναμμένο τζάκι.

Ο καθένας μας αναζητά τρόπους να ξαναγεννηθεί.
Η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά. Εύχομαι οι επόμενες γιορτές να μας βρουν και πάλι αλλαγμένους… Σας αγαπώ. ❤️», έγραψε η ίδια.

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C2ACipeI7ni/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved