Βίκυ Καγιά: Με αφορμή τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, θυμόμαστε όλα τα total hair make over της!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Με αφορμή τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, θυμόμαστε όλα τα total hair make over της!

New year, new hair θα μπορούσαμε να πούμε για τη Βίκυ Καγιά, η οποία προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση! Το γνωστό μοντέλο άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της κι έκανε το καστανό να φαίνεται σικ και ταυτόχρονα σέξυ...!

Αρκετά χρόνια είχαμε να δούμε τη Βίκυ Καγιά να πειραματίζεται με διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της. Το μοντέλο - παρουσιάστρια, όλα αυτά τα χρόνια είχε υιοθετήσει το ξανθό και το είχε απογειώσει! Τώρα, όμως, με μία φωτογραφία που μοιράστηκε με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας επιβεβαίωσε πως μπορεί να κάνει όποια αλλαγή θέλει, όποτε θέλει, συνεχίζοντας να είναι μία κούκλα!

New year, new hair goals!

Η Βίκυ Καγιά είπε bye bye στο ξανθό και με το νέο έτος υποδέχτηκε το ζεστό και γλυκό καστανό!

https://www.instagram.com/p/C16t4axoz1T/

Αυτό το κλασικό και διαχρονικό χρώμα, δε θα πάψει να είναι ποτέ out of fashion και το μοντέλο φαίνεται να το γνωρίζει καλύτερα απ' όλους!

Πρόκειται για ένα χρώμα που «παίζει» ανάμεσα σε τόνους της καραμέλας, της μόκας και του μπρονζέ, που δημιουργούν συνδυαστικά το ιδανικό χρώμα για να τονίσει κανείς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του!

Η Βίκυ Καγιά δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια οι μοναδικές αλλαγές σχετικά με τα μαλλιά της αφορούσαν μόνο το μήκος και το ύφος του κουρέματος. Τώρα όμως βγήκε από το comfort zone της και γι' άλλη μια φορά έκανε τη διαφορά!

Με αφορμή αυτή τη μεγάλη αλλαγή της, θυμόμαστε όλες τις μεγάλες ή μικρές αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της στο παρελθόν που ομολογουμένως είναι πολλές:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved