Η πρώτη δήλωση του Στέλιου Διονυσίου μετά την περιπέτεια υγείας του - Παίρνει εξιτήριο σήμερα
Showbiz

Η πρώτη δήλωση του Στέλιου Διονυσίου μετά την περιπέτεια υγείας του - Παίρνει εξιτήριο σήμερα

Στο σπίτι του θα επιστρέψει για να συνεχιστεί η ανάρρωσή του μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ο Στέλιος Διονυσίου!

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά χθες το απόγευμα (12/1) το gossip-tv, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω μίας ενόχλησης που είχε στο στομάχι και γι' αυτό αναγκάστηκε να απέχει από τις υποχρεώσεις του. Έτσι, την περασμένη Τετάρτη δεν εμφανίστηκε στο NOX στο πλευρό της Μαρινέλλας και της Μπέττυς Μαγγίρα ενώ ούτε αυτό το τριήμερο θα εμφανιστεί στο "Περιβόλι του Ουρανού''.

0H6A2693.jpg

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία αφού και ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο» είπε ο Στέλιος Διονυσίου στην Espresso, ο οποίος θα επιστρέψει σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως.

Ως άψογος επαγγελματίας, ο τραγουδιστής είχε ήδη ενημερώσει εγκαίρως προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και έτσι, τον αντικαθιστά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv ο Κώστας Καραφώτης μέχρι ο ίδιος να επιστρέψει γερός και δυνατός στο πόστο του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved