Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντησή του στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του

Gossip-tv Team

Δεν θέλει να δώσει συνέχεια ο Νίκος Οικονομόπουλος στο θέμα και τον ντόρο που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του σχετικά με τα τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σύμφωνα με το περιβάλλον του.

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, φιλοξενήθηκαν έμμεσες δηλώσεις του αγαπημένου τραγουδιστή από άτομα του στενού περιβάλλοντός του.

oikonomopoulos.jpg

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως θα θυμάστε, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα γύρω από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα:

«Eγώ δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο οποιοσδήποτε» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να πει την άποψή του.

Άτομα του στενού περιβάλλοντός του επαναφέρουν το θέμα τονίζοντας:

«Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπική του άποψη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξή του δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved