Συγκλονίζει ο Κορκολής: «Η μορφή καρκίνου που έχω έρχεται και φεύγει. Δεν λες "τελείωσα"»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Κορκολής: «Η μορφή καρκίνου που έχω έρχεται και φεύγει. Δεν λες "τελείωσα"»

Απόλυτα ειλικρινής και ρεαλιστής ο Στέφανος Κορκολής αντιμετωπίζει το πρόβλημα της υγείας του με σεβασμό και γνωρίζοντας πως η εσωτερική δύναμη τον βοηθά να αποβάλλει το άγχος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε σε αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά:

korkolis.jpg

«Δεν περνάει το άγχος. Υπάρχει πάντα, γιατί η μορφή καρκίνου που έχω, έρχεται και φεύγει. Δεν σταματά. Δεν λες «τελείωσα». Είναι πολύ επίπονη και η επέμβαση η ίδια. Και οι χημειοθεραπείες επίπονες, Όμως, κάνω τον σταυρό μου και προσπαθώ να το διαχειρίζομαι με το να μην το σκέφτομαι, να κρατώ το μυαλό μου απασχολημένο, ώστε να φεύγει το συναίσθημα του άγχους για το τι μπορεί να μου συμβεί», δήλωσε στην Απογευματινή και συνέχισε:

«Μετά συνειδητοποιείς και λες «αφού τη γλίτωσα, εντάξει». Βλέπεις τα χειρότερα γύρω σου και αυτό σου δίνει την εσωτερική δύναμη να βοηθήσεις τον κόσμο που ζει χειρότερα. Η εσωτερική αυτή διαδικασία, αποβάλλει λίγο τον φόβο», είπε ενώ σε άλλο σημείο τόνισε:

1675176954969-100646126-korkolis.jpg

«Εγώ το χειρίστηκα με τον εαυτό μου. Μετά την ανακοίνωση του καρκίνου μου από τον γιατρό μου, που δεν πήγε να μου το κάνει με «περιτύλιγμα», σκέφτηκα διαφορετικά. Μετά το πρώτο σοκ, έκοψα μαχαίρι – και με μίσος – το τσιγάρο που με διέλυσε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved