Πετράκος: Η οικογένεια βασίζεται στο αρχέτυπο του αρσενικού και του θηλυκού που δημιουργεί το παιδί
Showbiz

Πετράκος: Η οικογένεια βασίζεται στο αρχέτυπο του αρσενικού και του θηλυκού που δημιουργεί το παιδί

Στο φλέγον θέμα του νομοσχεδίου που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία τοποθετήθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. 

«Αν φέρεις μπροστά μου ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδί, εμένα πραγματικά θα με συγκινήσει γιατί θα δω προφανώς δυο καλούς και ευαίσθητους ανθρώπους που θέλουν να διοχετεύσουν την αγάπη τους σε ένα παιδί. Ο Αριστοτέλης όμως, όταν διαφώνησε με τον δάσκαλο του Πλάτωνα, είπε την σοφή φράση: "Φίλος μεν Πλάτων, φίλτατη δε η αλήθεια". Η αλήθεια στο θέμα αυτό είναι ότι υπάρχουν νόμοι συμπαντικοί σε αυτή τη δημιουργία και ένας από τους πιο σημαντικούς είναι ο νόμος της πολικότητας. Όλα σε αυτή τη δημιουργία είναι σε ζεύγη αντιθέτων.

1675193576438-434462836-petrakos.jpg

Υπάρχει το καλό και το κακό, το όμορφο και το άσχημο, η ζωή και ο θάνατος. Αυτό είναι και το αιώνιο σύμβολο του αρσενικού και του θηλυκού, ένα αρχέτυπο το οποίο δεν αλλάζει.

Η οικογένεια λοιπόν βασίζεται στο αρχέτυπο του αρσενικού και του θηλυκού, το οποίο δημιουργεί με την τριαδικότητα μετά μαζί με το παιδί. Αν ήμουν στη βουλή προφανώς και η γνώμη μου θα ήταν πως το νομοσχέδιο είναι λάθος, γιατί πρέπει να είμαι φίλος περισσότερο με την αλήθεια. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν άνθρωπο που έχει αυτή την ανάγκη όμως θα πρέπει να έχουμε τα ίδια κριτήρια για συμφωνούμε και εμένα το δικό μου, σε τέτοια σοβαρά ζητήματα, είναι η αλήθεια», είπε στην εκπομπή Γεια σου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved