Χάρης Βαρθακούρης: «Γουστάρω τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου, αλλά δεν θα συνεργαστούμε»
Showbiz

Χάρης Βαρθακούρης: «Γουστάρω τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου, αλλά δεν θα συνεργαστούμε»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την αλλαγή της εμφάνισης της γυναίκας του, Αντελίνας, αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση και αν θα συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο

Με αφορμή την εντυπωσιακή αλλαγή της συζύγου του, Αντελίνας, ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε πως είναι πολύ χαρούμενος που τα μαλλιά της επανήλθαν στο φυσικό τους χρώμα και ήταν κάτι που επιθυμούσε εδώ και καιρό.

Όσο για το εάν θα τους δούμε μαζί τηλεοπτικά ανέφερε:

«Δεν το αποκλείω, δεν το κυνηγάω. Στο β΄μισό αποκλείεται να δείτε τη γυναίκα μου. Όταν επιστρέψει θα είναι στην αρχή της σεζόν, δεν θα έρθει να βουλώσει τρύπες ή να καλύψει κενά».

harryvarthakouris_298612013_166936492553181_4127290528627889768_n.webp

«Το πείραμα του σαββατοκύριακου σε μία εκπομπή, η οποία θέλει μεταξύ άλλων να σχολιάζω ριάλιτι και είναι τύποι εκπομπών που δεν βλέπω, δεν ξέρω εάν με ενδιαφέρει. Απέχω γιατί έχω δουλειά, αλλά έχω τόσο πολλή δουλειά που δεν χρειάζεται να δουλέψει η γυναίκα μου. Είναι, όμως, δική της επιλογή και θα είναι επιλογή της πάλι να επιστρέψει».

Ο Χάρης Βαρθακούρης ετοιμάζει τραγούδι μαζί με τον αδερφό του, Good Job Nicky, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

«Μου αρέσει να λέω Πάριο, γουστάρω τα τραγούδια του πατέρα μου. Όμως, όταν τραγουδάς με τον Πάριο πρέπει να λες τα δικά σου τραγούδια, άρα γιατί να στερήσω από τον εαυτό μου το ρεπερτόριο το οποίο μου δίνει τη δυνατότητα να το πω όπου γουστάρω χωρίς τον πατέρα μου;».

6024061b-xargs-parios.webp

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ένας λόγος τσακωμού με τη σύζυγό του είναι η ασυνέπεια στην ώρα, ενώ δήλωσε πως φοβάται το… μάτι.

«Στο μάτι πιστεύω, γιατί το έχω ζήσει. Έχω την πεθερά μου που είναι καταπληκτική ξεματιάστρα», δήλωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved