Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ:«Όταν πέθανε ο πατέρας μου,αυτή η κυρία άρχισε να μου κάνει μηνύσεις»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ:«Όταν πέθανε ο πατέρας μου,αυτή η κυρία άρχισε να μου κάνει μηνύσεις»

 Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» το βάρος που νιώθει που έβαλε την υπογραφή στον γάμο του πατέρα του, Αντώνη με την τελευταία του σύζυγο, Φιλοθέη Μωβ

«Με συγχύζουν πράγματα του παρελθόντος, που δεν διαχειρίστηκα σωστά και με ξεγέλασαν. Έβαλα υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου σε μία περίοδο που ήταν άρρωστος, που υπήρχαν ιατρικές γνωματεύσεις που έλεγαν ότι δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του, γιατί ο γάμος είναι μία απόφαση ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

1694770705238-151622544-vardis-mov.jpg

Και πρόσθεσε ο τραγουδιστής: «Ένας σωστός άνθρωπος κι ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα έλεγε να γίνει ο άνθρωπός του καλά, ότι τον αγαπά και ας παντρευτούν μετά. ήθελε να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος. Νιώθω ότι παγιδεύτηκα. Δεν είχα καθαρό μυαλό, μου έλεγαν «Αντώνης» και έτρεχα. Ο γαμπρός δεν ήξερε τίποτα, ήξερε μόνο ο μάρτυρας και η νύφη. Ο γαμπρός δεν ήξερε…».

gianis-vardis-(2).jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε ο Γιάννης Βαρδής πως κάνει ψυχοθεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει αυτό το βάρος, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο του πατέρα του η τελευταία του σύζυγος προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον του.

gianis-vardis-(1).jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved