Φιλοθέη Μωβ: Σκληρή δήλωση για τον Γιάννη Βαρδή - «Ας έχει το νου της», απάντησε ο τραγουδιστής
Showbiz

Φιλοθέη Μωβ: Σκληρή δήλωση για τον Γιάννη Βαρδή - «Ας έχει το νου της», απάντησε ο τραγουδιστής

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή απάντησε η Φιλοθέη Μωβ μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Αυτά λύνονται αλλού, δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό. Είχα εκνευρισμό και κάποια στιγμή λέω όχι. Αδιαφορία. Τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε».

«Τα στηρίγματά μου είναι η κόρη μου, η μητέρα μου και ο σύντροφός μου. Τα βράδια, την περίοδο της κρίσης βγαίναμε τα βράδια με τον Αντώνη, με ένα καροτσάκι και μοιράζαμε τροφή», αποκάλυψε.

Σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε εκ νέου ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος ξανά δε μάσησε τα λόγια του.

«Θεωρεί τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα λοιπόν, το DNA του Αντώνη Βαρδή που υποτίθεται τον αγαπάει, τον θεωρεί σκουπίδι; Αν έχει ξεπεράσει την πίστα, της δίνω συγχαρητήρια. Εγώ μιλάω με χαρτιά, με έγγραφα. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει… Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μιλήσω για αυτό. Αν μπούμε σε μια διαδικασία ακύρωσης του γάμου, με μεγάλη μου χαρά, γιατί εγώ θα το κάνω αυτό. Ας έχει το νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί…», είπε στην ίδια εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Βαρδής είχε πει πως:

1694770705238-151622544-vardis-mov.jpg

«Ναι, κουβαλάω το βάρος της υπογραφής για το γάμο του πατέρα μου. Με ψυχανάλυση ίσως να περάσει. Είναι κάτι που το κουβαλάω, θα το κουβαλάω, γιατί είναι κάτι που δεν το ήθελε ο πατέρας μου. Είναι κάτι που το είχαμε πει εξαρχής, είναι κάτι που το είχαμε ξεκαθαρίσει. Αν το είχε πει ο πατέρας μου από την αρχή, ότι κοίτα Γιάννη, εγώ θέλω να παντρευτώ ή ότι εγώ θα δώσω ένα μέρος του περιουσιακού μου στοιχείου, ένα ποσοστό από τα πνευματικά μου δικαιώματα δεν θα είχα κανένα θέμα. Αλλά από τη στιγμή που εκείνος δεν το ήθελε, με στοιχειώνει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved