Σίσσυ Τουμάση: Η γεμάτη έρωτα ατάκα για τον Πανταζάρα και η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης
1996138
Showbiz

Σίσσυ Τουμάση: Η γεμάτη έρωτα ατάκα για τον Πανταζάρα και η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε η Σίσσυ Τουμάση στη πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε την ηθοποιό στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» και με αφορμή την συμμετοχή της στο σίριαλ του Alpha μίλησε για όλα. «Η Φιλιώ είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα.

toumasi-(3).jpg

Την έχω αγαπήσει πολύ, δεν ξέρω αν είναι αντίζηλος. Η Ιουλία είναι αντίζηλος της Φιλιώς. Το προξενιό θα προχωρήσει με την Ιουλία και θα βρει η Φιλιώ την ευκαιρία να κερδίσει αυτό που θέλει. Αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αυτό που πραγματικά ήθελε», είπε για τον ρόλο της στο Προξενιό της Ιουλίας.

Για τον Αργύρη Πανταζάρα και τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη, είπε

«Είμαστε μαζί 2μιση χρόνια. Με τον Αργύρη παντρευτήκαμε τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει. Θέλαμε πάρα πολύ να παντρευτούμε, αυτό αισθανθήκαμε», δήλωσε.

toumasi-(4).jpg

Ενώ για την επιλογή ο γάμος να γίνει στο Πατριαρχείο, αποκάλυψε:

«Η μητέρα μου είχε καταγωγή από εκεί. Είχε έρθει εδώ με τον τελευταίο διωγμό και ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Ένιωθα ότι είναι εκεί».

«Είχαμε πολύ λίγο κόσμο γιατί θέλαμε να είναι μια δική μας γιορτή και να έχουμε κοντά τους πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους, δεν θέλαμε να το ανοίξουμε. Μετά, ίσως κάνουμε μια γιορτή εδώ για να το ανοίξουμε σε όλον τον κόσμο».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved