Πώς η Ρούλα Κορομηλά μας «έβαλε τα γυαλιά» - Έτσι φόρεσε το μεταλλικό παντελόνι της
Showbiz

Πώς η Ρούλα Κορομηλά μας «έβαλε τα γυαλιά» - Έτσι φόρεσε το μεταλλικό παντελόνι της

Μια μόνο εμφάνισή της είναι αρκετή για να μας θυμίσει πως εκτός από κορυφαία παρουσιάστρια είναι και stylish στην πιο glam εκδοχή της.

Πολλές το φόρεσαν –η αλήθεια είναι- αλλά έτσι όπως το συνδύασε η Ρούλα Κορομηλά κατάφερε να μας «βάλει τα γυαλιά». Μιλάμε φυσικά για το top item της φετινής σεζόν, το μεταλλικό παντελόνι.

Η Ρούλα Κορομηλά το επέλεξε σε κόκκινη απόχρωση και το συνδύασε με μαύρο σατέν τοπ και μαύρο blazer. Ένα απίθανο παντελόνι σε τέλεια γραμμή που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

0H6A7083.jpg

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με αυτό το look στο νυχτερινό κέντρο Vox παρέα με τον Αντώνη Δημητριάδη.

Δες την στη gallery

«Όταν περάσεις από συμπληγάδες και όταν περάσεις από κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποια στιγμή αισθανθείς ότι θα σταματήσεις να χαμογελάς, θα σταματήσεις να βλέπεις τον ήλιο, τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου, υποφέρεις, τότε αναθεωρείς πράγματα πάρα πολλά.

Τα προβλήματα υγείας όταν είναι σοβαρά, σε βοηθάνε και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Κάποιοι όταν περάσουν δύσκολα κλείνονται στον εαυτό τους. Δεν ήθελα να καταθέσω τα όπλα. Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν σηκώνω τα χέρια ψηλά εύκολα. Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα», εξομολογήθηκε πρόσφατα για την περιπέτεια της υγείας της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved