Διονύσης Παπανδρέου: Η απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα

Η γη της ελιάς: Φίλιππος- Βασιλική 

Showbiz

Διονύσης Παπανδρέου: Η απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα

Γη της Ελιάς: Πολλοί τους ήθελαν ζευγάρι, ίσως γιατί η χημεία των τηλεοπτικών τους ηρώων είναι αυτή που θα ήθελαν να δουν και εκτός πλατό. Τι απάντησε όμως ο Διονύσης Παπανδρέου στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα;

«Με την Ιφιγένεια έχουμε μία υπέροχη σχέση μεταξύ μας, είμαστε μόνο φίλοι. Τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν ζευγάρι δεν ισχύουν», απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

gh-ths-elias-fillipos-vasiliki.jpg

Η γη της ελιάς: Βασιλική- Φίλιππος

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ανέφερε πως πρόκειται για μία σειρά που γίνεται με πολλή αγάπη και μεράκι, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε spoiler για τα επόμενα επεισόδια.
«Θα υπάρξει μία ρήξη ανάμεσα στην σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου, δεν ξέρω εάν θα είναι οριστική».

i-gi-tis-elias-3.jpg

Όσο για το φλερτ, δήλωσε: «Έχω βγει ραντεβού μέσω social media. Φλερτάρω έξω, δεν ντρέπομαι. Είμαι πολύ καλά και ήρεμος αυτή την περίοδο».

«Έχουμε φανταστική σχέση με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, δεν ζηλεύει που παίζω μαζί με την κοπέλα του, Αφροδίτη Λιάντου. Εάν μου έκανε πρόταση η Αφροδίτη και ο Αλέξανδρος θα τους πάντρευα».

Όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Παπανδρέου, όταν ήταν μικρός δεχόταν bullying για το ύψος και τα κιλά του, ενώ είχε βρεθεί αντιμέτωπος με συμπεριφορές που τον κρατούσαν στο περιθώριο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved