Πρίντζου: Η κομψή σύζυγός του Χαραλαμπόπουλου με το ιδανικό total black σύνολο και κόκκινο κραγιόν
NDP Photo Agency
Showbiz

Πρίντζου: Η κομψή σύζυγός του Χαραλαμπόπουλου με το ιδανικό total black σύνολο και κόκκινο κραγιόν

Πάντα σικ και υπέροχη η Λίνα Πρίντζου.

Η σύζυγός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε πρόσφατη έξοδό της. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι στο Θέατρο Ακροπόλ σε μια βραδιά για φίλους.

Χαμογελαστοί και εμφανώς ευδιάθετοι πόζαραν αγκαλιά με τη Λίνα να «κλέβει» τις εντυπώσεις με το υπέροχο total black σύνολό της. Επέλεξε μίντι δερμάτινη φούστα, τοπ και ζακέτα ενώ το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες και υπέροχο μακιγιάζ με το κόκκινο κραγιόν να δίνει ακόμη περισσότερη λάμψη!

«Δούλευε στην τράπεζα και εγώ είχα βρεθεί εκεί ως πελάτης. Κάποια στιγμή, μου είπαν να πάω στον πρώτο όροφο και εκεί γνωριζόμαστε και γίνονται όλα με έναν τρόπο… Μαθαίνεις σιγά-σιγά για τον άλλον, για τη ζωή του. Ειπώθηκε να πάμε ένα ταξίδι μαζί, δεν έγινε αμέσως αλλά ήταν σαν να είπαμε ‘’Θες να ζήσουμε για πάντα μαζί;’’. Για να βρίσκω μία δικαιολογία να πάω, ρωτούσα για μετοχές. Η γιαγιά της μου είπε ‘’Πήγα στην τράπεζα για κατάθεση και έφυγα με ανάληψη’’.

printzou-(4).jpg

«Η Λίνα είναι συλλεκτικό κομμάτι. Είναι ένα πλάσμα που είναι βουτηγμένη μέσα στην καλοσύνη, στην αγνή αγάπη για τους ανθρώπους. Δεν αντέχει να βλέπει κάτι άσχημο και είναι χαμογελαστή πάντα. Αυτό που έχουμε και μας κρατάει τόσα χρόνια είναι ότι ξεχνιόμαστε μαζί», έχει πει ο ηθοποιός για τη γνωριμία και τη σχέση τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved