Κοπή πίτας για τους «Τέλειους Ξένους» στο θέατρο Αθηνά - Τα αστεία μεταξύ των συντελεστών
Showbiz

Κοπή πίτας για τους «Τέλειους Ξένους» στο θέατρο Αθηνά - Τα αστεία μεταξύ των συντελεστών

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Αθηνά» μεταξύ των συντελεστών της sold out παράστασης του φετινού θεατρικού χειμώνα, «Τέλειοι Ξένοι» με ευχάριστη διάθεση, γέλια και αστεία πειράγματα. 

Μετά από μία sold out χρονιά, η παράσταση Τέλειοι Ξένοι συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Αθηνά» όπου πριν από λίγες ημέρες οι πρωταγωνιστές και υπόλοιποι συντελεστές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το καλό!

Οι Πέτρος Λαγούτης, Μυρτώ Αλικάκη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Σοφία Μανωλάκου, Δημήτρης Λιόλιος, Έλενα Δελακούρα και η Ελεονώρα Μελέτη που έχει επιμεληθεί με αριστουργηματικό τρόπο το κείμενο του έργου, έδωσαν ραντεβού στο θέατρο για να ανακαλύψουν ποιος θα κέρδιζε το φλουρί και θα ήταν ο τυχερός της νέας χρονιάς που μόλις ξεκίνησε. Φυσικά η ατμόσφαιρα μεταξύ των συνεργατών ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη με τους περισσότερους να δείχνουν ότι περνούσαν πολύ ωραία!

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας των συντελεστών της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο «Αθηνά»:

Οι Τέλειοι Ξένοι, το αριστούργημα του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου και Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, με το εξαιρετικό κείμενο που απέδωσε με έμπνευση και μεράκι η Ελεονώρα Μελέτη και τις υπέροχες ερμηνείες των πρωταγωνιστών αποθεώνονται κάθε βράδυ από το κοινό που παρευρίσκεται στην παράσταση.

Πρόκειται για μία θεατρική παράσταση την οποία το κοινό έχει λατρέψει και δεν προκαλεί εντύπωση πώς σχηματίζει ουρές κόσμου στα εκδοτήρια εισιτηρίων συνεχώς.

alikaki-lagoutis-teleioi-xenoi.jpg

Μυρτώ Αλικάκη- Πέτρος Λαγούτης- Δημήτρης Ξανθόπουλος

Λίγα λόγια για το έργο:

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν.

liolios-xraniotis-teleioi-xenoi.jpg

Γιώργος Χρανιώτης- Δημήτρης Λιόλιος

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved