Showbiz

Το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα κατά του Γιώργου Νταλάρα on air - «Είναι κρίμα...»

Gossip-tv Team

Την ενόχλησή της στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 με τη στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους εξέφρασε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη λέγοντας:

«Είναι κρίμα πάντως. Έρχονται απροειδοποίητα αλλά για να σε ρωτήσουν για κάτι που εσύ έχεις δηλώσει. Να σε ρωτήσουν για μια άποψη, έχεις τοποθετηθεί δημόσια. Όταν τοποθετείσαι δημόσια θα πρέπει να περιμένεις ότι αυτό θα έχει και μια αντίδραση, θα υπάρχει και ένας αντίλογος. Έφερες ως παράδειγμα κάποιος καλλιτέχνες ότι δε θα έχουν αυτή την καριέρα και πορεία του Μπιθικώτση.

Ρωτούσε τα παιδιά τώρα για τον Τσιτσάνη. Τα παιδιά δε πήγαν να κάνουν αφιέρωμα στον Τσιτσάνη. Τα παιδιά κάνουν μια δουλειά και καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να κρίνει τη δουλειά μου. Έχει δικαίωμα να έχει άποψη, δε μπορεί όμως να λέει τη δουλειά μου γελοία. Και αν έστω και λίγο κάποιος συμφωνεί μαζί του, το χάνει το δίκιο του με τον τρόπο που τοποθετήθηκε» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

maggira.jpg

«Δε μπορείς να λες σε κάποιον ότι αυτό που κάνει είναι γελοίο και όταν θα πας σπίτι θα το καταλάβεις, και να αναφέρεις τους γονείς, τους θείους… Αυτό το κορίτσι και οποιοδήποτε αγόρι ήταν εκεί, δε ξέρει ο κύριος Νταλάρας αν εξαρτάται η βιοποριστική του συνθήκη από αυτή τη δουλειά. Δε μπορούμε να κρίνουμε τη δουλειά του άλλου. Αν δε σου αρέσει, είναι δικαίωμά σου, δε μπορείς όμως να βγαίνεις και να λες ότι αυτό που κάνει είναι γελοίο. Αν το θεωρείς αυτό, δεν απαντάς».

«Όταν τοποθετείσαι δημόσια πρέπει να είσαι έτοιμος και για τον αντίλογο. Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με πολλή μεγάλη ιστορία και αυτό που κάνει τον αδικεί» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved