Η σπάνια βραδινή έξοδος του Φερεντίνου & το μεταλιζέ παντελόνι της Ασλανίδου που έκανε τη... διαφορά
Showbiz

Η σπάνια βραδινή έξοδος του Φερεντίνου & το μεταλιζέ παντελόνι της Ασλανίδου που έκανε τη... διαφορά

Οι celebrities της ελληνικής showbiz φαίνεται να περνούν μοναδικές στιγμές με φίλους σε βραδινές τους εξόδους. Τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος, όσο και η Μελίνα Ασλανίδου κέντρισαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού με τις εμφανίσεις τους, ο καθένας για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους. 

Η αλήθεια είναι πως τον Χρήστο Φερεντίνο δεν το έχουμε συνηθίσει σε βραδινές εξόδους, ο γνωστός παρουσιαστής όμως, μας έκανε την έκπληξη και βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ώστε να απολαύσει το ποτό του με φίλους του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, επιλέγοντας για την εμφάνισή του αυτή ένα απλό casual και διακριτικό look.

9102_XRISTOS_FERENTINOS_1412024.jpg
9114_MANOS_IOANOY_XRISTOS_FERENTINOS_LAKIS_GAVALAS_1412024.jpg

Όμως και η Μελίνα Ασλανίδου εθεάθη πριν από μερικά βράδια στο NOX τιμώντας με την παρουσία της τον καλό της φίλο και άλλοτε συνεργάτη, Αντώνη Ρέμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια για τη βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα μεταλιζέ παντελόνι που έκανε τη διαφορά στο στυλ της και μια μαύρη μπλούζα για να διατηρήσει την ισορροπία στο look της. Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς πιασμένα, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε nude αποχρώσεις.

Η Μελίνα Ασλανίδου, όπως μπορείς να δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, φαίνεται να πέρασε αξέχαστες στιγμές απολαμβάνοντας τις ερμηνείες του Αντώνη Ρέμο και της Ελένη Φουρέιρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved