Καγιά για τον γιο της: «Πρέπει να κάναμε κάτι πολύ καλό για να αξίζουμε έναν Ήλιο σαν εσένα»
NDP Photo Agency
Showbiz

Καγιά για τον γιο της: «Πρέπει να κάναμε κάτι πολύ καλό για να αξίζουμε έναν Ήλιο σαν εσένα»

Ο μικρός Κάρολος Κρασσάς, γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά έχει γενέθλια και η παρουσιάστρια απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο τρυφερή και γλυκιά μανούλα είναι... 

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο πριν από ακριβώς έξι χρόνια και η Βίκυ Καγιά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της κάνοντας μία ανάρτηση με πολλές φωτό του μικρού Καρόλου.

Και στη λεζάντα τους έγραψε: «Πρέπει να κάναμε κάτι πολύ καλό για να αξίζουμε έναν Ήλιο σαν εσένα! Χαρούμενα 6α γενέθλια μεγάλε! Σε αγαπάμε ως το άπειρο».

Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία και στα δύο της παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο τα οποία τώρα που απέχει από την τηλεόραση μπορεί να βλέπει περισσότερο και να τους αφιερώνει ακόμα περισσότερο χρόνο.

«Στα 30 και κάτι με είχαν πείσει ότι όλοι ότι πρέπει να κάνω παιδιά, γιατί περνάει ο καιρός, γιατί το βιολογικό ρολόι χτυπάει και όλα αυτά. Είχα αγχωθεί γιατί ενώ δεν το ήθελα από τότε προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έπρεπε να γίνει» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά η οποία πλέον είναι πολύ ευτυχισμένη βιώνοντας τη χαρά της μητρότητας με αυτά τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του Καρόλου που ανέβασε η περήφανη μαμά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved