Showbiz

Νίκος Συρίγος για Νταλάρα: «Αυτή η εικόνα με κάνει & ντρέπομαι-Αν δεν το καταλαβαίνουμε έχουμε θέμα»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

O Νίκος Συρίγος τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί (21/1) δημόσια σχετικά με τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν και εκείνος που είχε πάρει αρχικά συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες από τον σπουδαίο καλλιτέχνη, η οποία είχε επίσης προκαλέσει πολλά σχόλια, τοποθετήθηκε δημόσια για τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για τον Νταλάρα.

sirigos.jpg

Ο Νίκος Συρίγος τοποθετήθηκε υπέρ του Γιώργου Νταλάρα και της αντίδρασής του στους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η εικόνα που βλέπουμε τώρα και όταν έχει πει πολύ ευγενικά ο Γιώργος Νταλάρας τρεις φορές ότι ''εγώ έχω έρθει εδώ να μιλήσω για τον Βασίλη Τσιτσάνη, αυτή η εικόνα που δεν ξέρω αν είναι επιλογή των δημοσιογράφων που είναι εκεί ή των αρχισυντακτών που τους στέλνουν εκεί πέρα, αυτή η εικόνα με κάνει και ντρέπομαι.

syrigos-2.jpg

Και αν δεν το καταλαβαίνουμε, έχουμε θέμα. Έναν άνθρωπο που μπορεί να μη λέγεται Νταλάρας αλλά να λέγεται φούφουτος να του βάζουμε τις κάμερες σαν ανακριτικούς φακούς, να λέει τρεις φορές ''παιδιά εγώ εδώ έχω έρθει να μιλήσω για τον Τσιτσάνη'' και να συνεχίζουμε να κάνουμε ότι δεν τον ακούμε... Έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν δείχνουμε σεβασμό σε τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας βγήκε και ξαφνικά έπεσαν πάνω του όλα αυτά τα παιδιά που ξαναλέω, δεν ξέρω αν είναι επιλογή τους... Τι σημαίνει, ότι πρέπει να τον κυνηγάμε παντού;»

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved