5+1 Ελληνίδες celebrities που ανέδειξαν με καρέ τα μαλλιά τους και απογείωσαν την εμφάνισή τους
Showbiz

5+1 Ελληνίδες celebrities που ανέδειξαν με καρέ τα μαλλιά τους και απογείωσαν την εμφάνισή τους

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, δεν είναι εύκολες κι αν ποτέ γίνουν είναι δεδομένο πώς κάτι θέλει να... δηλώσει. Ας θυμηθούμε 5 Ελληνίδες celebrities που άλλαξαν τα μαλλιά τους και προκάλεσαν πανικό στα social media!

 

Πάντως, τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλές επώνυμες κυρίες να υιοθετούν το καρέ στα μαλλιά τους και στις περισσότερες περιπτώσεις τούς πήγαινε πολύ. Ας τις δούμε μία προς μία...

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, εκεί που είχε μακριά όμπρε μαλλιά, ξαφνικά εμφανίστηκε με αυστηρό καρέ που τής έδινε ακόμα περισσότερο στυλ και μπορούσε να υποστηρίξει ακόμα καλύτερα τα outfits της.

Δείτε παρακάτω τη μεγάλη αλλαγή της:

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου, «Μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μας συστήθηκε στα επεισόδια της σειράς με ένα μακρύ λαμπερό ξανθό μαλλί. Ξαφνικά μια μέρα έκανε την αλλαγή που κανείς ποτέ δεν περίμενε! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά και έχει υιοθετήσει ένα πολύ girly look που ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ!

Κατερίνα Καινούργιου

Με νέο look είχε εμφανιστεί ξαφνικά και η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγο καιρό, με το πλατό της εκπομπής της να την αποθεώνει!

Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha έκοψε τα μαλλιά της και η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ το νέο αυτό στιλ.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Για να μην ξεσπάσω αλλού, έκοψα τα μαλλιά μου. Όχι εγώ, ο κομμωτής μου», είχε δηλώσει κατά την έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.instagram.com/p/C2PXrDlI3ks/

Μαντώ Γαστεράτου

Και η Μαντώ Γαστεράτου έχει αλλάξει την εμφάνισή της! Το καρέ άλλωστε, δηλαδή τα μαλλιά σε ένα ενιαίο και κοντό μήκος, είναι μία κλασική και διαχρονική αξία που προσφέρει κομψότητα και στυλ!

https://www.instagram.com/p/C0uBrgJI2RY/

Δανάη Μπάρκα

Απίθανη αλλαγή στα μαλλιά της είχε κάνει και η Δανάη Μπάρκα, η οποία μία μέρα αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα κομψό καρέ στο πλατό της εκπομπής!

https://www.instagram.com/p/C0M2mvtsRNt/

Μπέττυ Μαγγίρα

Λίγες μόλις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής της στον Ant1, η Μπέττυ Μαγγίρα τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή!

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της ένα απίθανο κοντό καρέ με την ίδια να μοιράζεται μαζί μας το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο με το νέο της στιλ!

https://www.instagram.com/p/C14l0kyMtP1/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved