Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Βίκυ Κάβουρα και μόλις μοιράστηκε το πρώτο στιγμιότυπο με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η όμορφη ηθοποιός πόζαρε με τζιν παντελόνι και λευκό crop φανελάκι αγγίζοντας τρυφερά την κοιλίτσα της, η οποία όπως θα δεις έχει μεγαλώσει αισθητά μιας που έχει μπει στο δεύτερο τρίμηνο.

Τη φωτογραφία έσπευσαν να σχολιάσουν πολύ τρυφερά οι επώνυμοι και μη φίλοι της.

Την ευχάριστη αποκάλυψη έκανε την εβδομάδα που πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει».

Το Πρωινό Σουσού αποκάλυψε μάλιστα και το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι και είναι... κοριτσάκι!

Kavoura-Tzavellas-1.jpg

Απ' ό,τι φαίνεται η σχέση του Γιώργου Τζαβέλλα και της Βίκυς Κάβουρα πάει από το καλό στο καλύτερο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού οι δυο τους ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Οι δυο τους μάλιστα, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους που επικαλείται η Real, σκέφτονται πολύ σοβαρά να οργανώσουν τον γάμο τους μέσα στο 2024.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved