Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης πρωταγωνιστεί σε σειρά του BBC
Showbiz

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης πρωταγωνιστεί σε σειρά του BBC

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Η παραλία. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και σε μία σειρά του BBC με τίτλο Magpie Murders.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του, στη σειρά του BBC αλλά και στο ότι στην ελληνική τηλεόραση κάνει επιλεκτικές δουλειές.

logothetis.jpg

Παράλληλα με την «Παραλία» πρωταγωνιστείτε και σε μία σειρά του BBC;

Ναι, η σειρά λέγεται «Magpie Murders» και αυτό το «ταξίδι» ξεκίνησε για μένα πριν από δύο χρόνια. Προβλήθηκε στην Αγγλία και στη συνέχεια παίχτηκε στην Αμερική και σε όλον τον κόσμο. Έπειτα την αγόρασε το BBC. Τώρα τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν, που λέγεται «Moonflower Murders» και θα παιχτεί στο BBC και αργότερα στην Αμερική και αλλού.

Άρα κάνετε και διεθνή καριέρα;

Δεν ξέρω αν μπορώ να πω πως κάνω διεθνή καριέρα με δύο σεζόν. Μακάρι.

Πρόσφατα προβλήθηκε και η ταινία «Εξέλιξη» στην οποία πρωταγωνιστείτε. Πείτε μας δυο λόγια για αυτήν...

Η ταινία «Εξέλιξη» ήταν μια ωραία, τρυφερή δουλειά, που όσοι την έχουν δει μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Έχει συγκινήσει αρκετά τον κόσμο, όμως δυστυχώς δεν έχει την υποστήριξη των διανομέων για να μπορέσουμε να τη μοιραστούμε περισσότερο με το κοινό. Παιζόταν μέχρι πρόσφατα στην ταινιοθήκη της Ελλάδας. Ήταν η πρώτη μου συνεργασία με τον σκηνοθέτη Περικλή Χούρσογλου, ενώ με τον Βασίλη Κολοβό γνωριζόμασταν διότι είχαμε συνεργαστεί στη «Χορωδία του Χαρίτωνα».

Στην τηλεόραση έχετε κάνει επιλεκτικές δουλειές. Με ποια κριτήρια τις διαλέγετε;

Κάποια πράγματα είναι και θέμα τύχης, όμως για να επιλέξω να βρίσκομαι σε κάποια δουλειά έχω δύο κριτήρια. Το πρώτο είναι το καλλιτεχνικό και το δεύτερο το οικονομικό. Ας μη γελιόμαστε, δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να με βλέπει ο κόσμος και για να με αναγνωρίζει στον δρόμο, αλλά για να επιβιώνω. Αν παράλληλα με την επιβίωσή μου έρχεται και η αναγνωρισιμότητα, καλώς, δεν έχω πρόβλημα. Η υποκριτική είναι η δουλειά μου εδώ και 35 χρόνια. Ήμουν τυχερός, κατάφερα να κάνω σπικάζ και εκφωνήσεις σε διαφημιστικά από τα 23 έως τα 42 μου χρόνια και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι επιλεκτικός. Παράλληλα, έως τα 35 μου ήμουν αφοσιωμένος μόνο στο θέατρο, κάνοντας μια ζωή σχεδόν μοναστική, είπε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved