«Έδωσες γενναία μάχη»: Γράφουν οι επώνυμοι για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη που έφυγε από τη ζωή
Showbiz

«Έδωσες γενναία μάχη»: Γράφουν οι επώνυμοι για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη που έφυγε από τη ζωή

Tην τελευταία της πνοή άφησε η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Ραφαέλα αντιμετώπιζε μία σπάνια μορφή καρκίνου, γνωστή ως Σάρκωμα Ewing. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ενημέρωνε διαρκώς για την κατάστασή της, μέσα από βίντεο στο Tik Tok.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη ενώ άπαντες την αποχαιρέτησαν με αναρτήσεις συγκινητικές. Ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη της κατάστασής της.

rafaella.png

«Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η χαμογελαστή Ραφαέλα. Λυπάμαι και πονάω όταν μαθαίνω πως τόσο νέοι άνθρωποι φεύγουν από την πιο ύπουλη αρρώστια ονόματι καρκίνος.

Αυτό το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι είχα την τιμή να την «γνωρίσω» μέσο των social media όταν σε ανάρτηση της τραγουδούσε το «Ότι θες». Μία μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας. Αντίο Ραφαέλα, μου έδωσες ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα, να μην τα παρατάω και να παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

https://www.instagram.com/reel/C2fC8DQtVN1/

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, αρνούμαι να το πιστέψω. Καλό παράδεισο φωτεινό πλάσμα. Καλό ταξίδι», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.

tsolaki.webp

«Πόση θλίψη… Καλό παράδεισο υπέροχη Ραφαέλα. Έδωσες μια γενναία μάχη και μας συγκίνησες όλους. Δυστυχώς δεν τα κατάφερες. Πόσο κρίμα…» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

katen.webp

«Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved