Χάρης Χριστόπουλος: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς - Η βόλτα με το ποδήλατο και τον 10 μηνών γιο του
NDPPHOTO
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς - Η βόλτα με το ποδήλατο και τον 10 μηνών γιο του

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Χάρη Χριστόπουλο σε μία από τις πιο ευτυχισμένες και τρυφερές στιγμές του!

Βγήκε βόλτα για ποδήλατο με τον 10 μηνών γιο του, Νικόλα, στο κέντρο της Αθήνας και οι φωτογραφίες μας έκαναν να λιώσουμε!

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους μπαμπάδες της ελληνικής showbiz. Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, καθώς από τότε που απέκτησε τα δύο παιδιά του μαζί με την σύζυγό του, Ανίτα Μπραντ, έχει αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του.

Απ’ ό,τι φαίνεται η πρώτη του προτεραιότητα πλέον δεν είναι οι δουλειές, αλλά αυτά τα δύο πλάσματα που ήρθαν στον κόσμο και τον γέμισαν ευτυχία!

Ο Χάρης Χριστόπουλος προσπαθεί να περνά με την οικογένειά του όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο γίνεται και σύμφωνα με πρόσφατα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας, ο καταξιωμένος φωτογράφος τα πηγαίνει περίφημα!

Οι τρυφερές στιγμές με τον 10 μηνών γιο του

Συγκεκριμένα, ο γνωστός φωτογράφος και παρουσιαστής εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας με τον 10 μηνών γιο του κάνοντας ποδήλατο, μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες τόσο του ίδιου όσο πλέον και του μικρότερου γιου του!

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Χάρης Χριστόπουλος είχε φροντίσει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για εκείνον, όσο και για τον μικρό Νικόλα, προκειμένου να απολαύσουν τη βόλτα τους με ασφάλεια και χαμόγελα, όπως ακριβώς κι έγινε!

Ο Χάρης Χριστόπουλος τρέφει τέτοια αγάπη για τα παιδιά του που δεν μπορεί να το περιγράψει με λόγια ούτε ο ίδιος. Μάλιστα, ο γνωστός φωτογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει:

«Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος, γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο».

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved