Ευτυχισμένοι μαζί: Ο μικρός Γιαννάκης έγινε... άντρας! Τα ταξίδια & οι... κοιλιακοί στο Instagram!
Showbiz

Ευτυχισμένοι μαζί: Ο μικρός Γιαννάκης έγινε... άντρας! Τα ταξίδια & οι... κοιλιακοί στο Instagram!

Η σειρά του Mega, Ευτυχισμένοι μαζί, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές και ο μικρός Γιαννάκης ήταν από τους ήρωες που είχαν κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Οι ατάκες του αλλά και το παρουσιαστικό του είχαν κάνει το τηλεοπτικό κοινό να τον λατρέψει. Η σειρά που προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη (κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες), σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και όμως τα χρόνια έχουν περάσει και ο Σάββας Σαλίπας που τον υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία, όχι απλά έχει μεγαλώσει, έχει πάρει πτυχίο, έχει απολυθεί από τον στρατό και τώρα απολαμβάνει μοναδικές στιγμές μαζί με την κοπέλα του!

Ο ίδιος έχει μεγάλη απήχηση στα social media, ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετρά πάνω από 14 χιλιάδες followers. Είναι αρκετά ενεργός και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Είναι καστανόξανθος, με γαλάζια μάτια και καλλίγραμμο κορμί! Ο μικρός Γιαννάκης μεγάλωσε κι έχει γίνει ένας… κούκλος!

Οι φωτογραφίες του από την καθημερινότητά του, τα ταξίδια του στο εξωτερικό και οι καυτές πόζες του στην παραλία, έχουν κάνει το κοινό του στα social media να αυξάνεται συνεχώς.

Η Φίφη & ο Γιαννάκης 14 χρόνια μετά!

Μπορεί να έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega, Ευτυχισμένοι μαζί, όμως οι μικροί πρωταγωνιστές είχαν μία ευχάριστη έκπληξη όταν συναντήθηκαν τυχαία στην παραλία πριν από λίγο καιρό.

Η Εύα Δαέλη και ο Σάββας Σαλίπας που για τις ανάγκες του σεναρίου της σειράς, αναγκάζονταν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη μετά τον γάμο των γονιών τους, της Κατερίνας Λέχου και του Γιάννη Μπέζου αντίστοιχα, είχαν βρεθεί τυχαία στη Σύρο!

Η 28χρονη ηθοποιός και ο 23χρονος τηλεοπτικός αδελφός της συναντήθηκαν σε παραλία στη Σύρο όπου έτυχε να κάνουν τις διακοπές τους και οι δύο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η συνάντησή τους φυσικά είχε εκπλήξει ευχάριστα και τους δύο και μάλιστα η ηθοποιός είχε ανεβάσει βίντεο από αυτή τη συνάντηση λέγοντας στην κάμερα του κινητού της:

«Το ότι αυτό θα συνέβαινε τυχαία δεν το περίμενε κανείς πραγματικά. Καλές μας διακοπές, αγάπη μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved