Παπαγεωργίου: Τρώει το φαγητό που κάθε Έλληνας λατρεύει και γράφει: «Τρώω σαν κανονικός άνθρωπος»
Showbiz

Παπαγεωργίου: Τρώει το φαγητό που κάθε Έλληνας λατρεύει και γράφει: «Τρώω σαν κανονικός άνθρωπος»

Ποιος είπε ότι η Ηλιάνα δεν τρώει τα πάντα; Κι όμως τα τρώει και τα απολαμβάνει και ιδιαιτέρως μάλιστα όταν είναι από τα χεράκια της μαμάς της!

Τι της ετοίμασε για γεύμα και είναι αυτό το φαγητό που σε κάθε Ελληνικό σπίτι -και όχι μόνο- έχει λατρευτεί; Μα τι άλλο;

Αυγά τηγανιτά με πατάτες τηγανιτές. Κι όμως είναι ένα από τα αγαπημένα της Ηλιάνας και επειδή σίγουρα θα αναρωτηθείς: «Μα καλά, τρώει η Ηλιάνα αυγά με πατάτες;».

iliana-papagewrgiou-(5).jpg

Την απάντηση φρόντισε να δώσει η ίδια, γράφοντας:

«Τρώω κανονικό φαγητό σαν κανονικός άνθρωπος. Σκεφτείτε πως τρώγαμε όταν μας μαγείρευε η μαμά μας αλλά ήμασταν και παιδιά και θέλαμε και το κατιτίς μας απέξω. Εγώ γέρνω προς το κατιτίς» έγραψε το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Δες τη φωτό στη gallery

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για την διατροφή της:

«Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρία σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω.

iliana-papagewrgiou-(4).jpg

Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα. Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved