Στικούδη: «Έχω πάρει... 15-16 κιλά» - Οι δυσκολίες της 2ης εγκυμοσύνης & το ενδεχόμενο 3ου παιδιού
Showbiz

Στικούδη: «Έχω πάρει... 15-16 κιλά» - Οι δυσκολίες της 2ης εγκυμοσύνης & το ενδεχόμενο 3ου παιδιού

Η Κατερίνα Στικούδη λίγες μέρες πριν κρατήσει τον δεύτερο γιο της στην αγκαλιά της, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της. 

Η ίδια αποκάλυψε στο OK πως δεν έχει πάρει πολλά κιλά, αλλά ακόμα κι αν άλλαζε δραματικά η εξωτερική της εμφάνιση λόγω της εγκυμοσύνης της, δε θα την ενοχλούσε καθόλου, καθώς λατρεύει τον ρόλο της μητέρας.

«Εντάξει, μπορεί να γεννήσω και τον Φεβρουάριο, δεν ξέρω ακόμα. Αλλά θα είναι σίγουρα Υδροχόος. Πάντως, δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, εκεί, γύρω στα 15-16, όπως και με τον Βύρωνα. Αλλά και να έπαιρνα, δεν με νοιάζει. Έχω λατρέψει τον ρόλο της μητέρας, δεν το περίμενα τόσο πολύ. Είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα, δεν περιγράφεται με λόγια. Με το που με κοιτάει ο Βύρωνας και μου λέει ''0μαμά μου, τι όμορφη μαμά που είσαι!'' λιώνω».

Η Κατερίνα Στικούδη στην πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε επίσης πως επιθυμεί να φέρει στον κόσμο κι ένα τρίτο παιδάκι. Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι αρνητική καθόλου. Μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ! (Γελάει.) Μου αρέσει που ακούω να με φωνάζει κάποιος «μαμά». Δεν με φόβισε καθόλου. Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης «τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους». Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved