Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι extreme αλλαγές στα μαλλιά της που την κάνουν το απόλυτο beauty icon
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι extreme αλλαγές στα μαλλιά της που την κάνουν το απόλυτο beauty icon

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι από τις γυναίκες που λατρεύουμε να παρακολουθούμε και τη θαυμάζουμε για κάθε στιλιστική της επιλογή. Την έχουμε δει με πολλά hair looks, αλλά μπορούμε να παραδεχτούμε πως κάποια έχουν κάνει τη διαφορά. 

Τα social media της Κατερίνας Παπουτσάκη... ομορφαίνουν αυτό τον κόσμο. Πόσες φορές άλλωστε έχεις πιάσει τον εαυτό σου να χαζεύει φωτογραφίες της;

Τα μάτια της, τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα μεταξένια μαλλιά της μας μαγνητίζουν κι όχι άδικα!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια hair looks της τα οποία έχουμε ξεχωρίσει και σίγουρα κάποιες από εμάς θα έχουμε μπει στον πειρασμό να τα κάνουμε ακριβώς όπως εκείνης!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε καμία περίπτωση δε φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της και αυτό δίνει σε κάποιες από εμάς ατελείωτη έμπνευση, ενώ παράλληλα μας παρακινεί να κάνουμε το βήμα που τόσο καιρό σκεφτόμασταν! Nα επισκεφτούμε επιτέλους το κομμωτήριο για τη μεγάλη αλλαγή!

Την έχουμε δει με πολύ μακριά μαλλιά, με wavy looks, με curtain bangs, με αφέλειες, ακόμα και με κοντό καρέ. Ακόμα και τα χρώματα στα μαλλιά της αλλάζουν συνεχώς! Όλα της ταιριάζουν, την κολακεύουν και αναδεικνύουν το όμορφο πρόσωπό της.

Δείτε παρακάτω την gallery με τα hair looks της Κατερίνας Παπουτσάκη κι επιλέξτε το αγαπημένο σας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved