Μαρία Κορινθίου: Βόλτα για ψώνια με total black look - Η εμφάνιση που αγαπήσαμε
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Βόλτα για ψώνια με total black look - Η εμφάνιση που αγαπήσαμε

Η Μαρία Κορινθίου εθεάθη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνει τα ψώνια της με ένα υπέρκομψο total black look!

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε την αγαπημένη ηθοποιό με total black look να κάνει τις αγορές της σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η Μαρία Κορινθίου μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα αφού την αναγνώρισαν πολλοί. Μπορεί να ήταν ντυμένη απλά, αλλά ήταν στιλάτη, όπως κάθε φορά άλλωστε.

Για την έξοδό της επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με μία χαλαρή κοτσίδα, ενώ δεν είχε καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της, αφήνοντας τη φυσική της ομορφιά να φανεί.

Η Μαρία Κορινθίου εκτός από γυναίκα καριέρας είναι σύζυγος και μητέρα, παρόλα αυτά πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να απολαύσει το αγαπημένο... σπορ των γυναικών, το shopping therapy.

Φαίνεται να απολαμβάνει να βρίσκεται μόνη της και επιλέγει αρκετά συχνά να πηγαίνει για ψώνια σε γνωστά εμπορικά κέντα με σκοπό να αποφορτιστεί και φυσικά να ενισχύει την γκαρνταρόμπα της ή το μπουντουάρ της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες με την Μαρία Κορινθίου να απολαμβάνει τα ψώνια της με ένα σικ total black look:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved