Έλενα Ασημακοπούλου για την κόρη της: «Η Μαρία δεν με έχει προβληματίσει ποτέ... Με καταλαβαίνει»
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου για την κόρη της: «Η Μαρία δεν με έχει προβληματίσει ποτέ... Με καταλαβαίνει»

Η Έλενα Ασημακοπούλου απολαμβάνει την καθημερινότητα με την κόρη της Μαρία Ροζάρια η οποία αισίως έχει φτάσει στα 14 χρόνια της και είναι μία πολύ ώριμη και λογική, όπως λέει, έφηβη. 

Η κόρη της ηθοποιού και του άλλοτε ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος μετά τον χωρισμό τους ζει μόνιμα στην πατρίδα του, την Ιταλία, είναι ένα ήρεμο και λογικό παιδί, όπως περιγράφει η περήφανη μητέρα της... Δείτε τι είπε για εκείνη η Έλενα Ασημακοπούλου:

Η Μαρία Ροζάρια είναι πλέον στα 14. Περνάει δύσκολη εφηβεία;

Καθόλου. Η Μαρία δεν με έχει προβληματίσει ποτέ. Ακόμη και τώρα που είναι έφηβη είναι ένα παιδί πολύ λογικό και ώριμο. Με καταλαβαίνει και δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ.

0416_MARIA_ROZARIA_CIRILLO_ELENA_ASIMAKOPOYLOY_27112022.jpg

H Mαρία με τη μητέρα της όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία.

NDP photo agency

Είσαι μάλλον πολύ τυχερή μαμά.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης. Από τότε που ήταν πολύ μικρή ακόμη ξεκινήσαμε να κάνουμε πολλές συζητήσεις, για όλα τα θέματα, οτιδήποτε αφορούσε εμένα ή εκείνη. Με τη Μαρία είμαστε πολύ ενωμένες. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι είναι πιο ήρεμη σε σχέση με μένα στην εφηβεία. Εγώ την είχα δυσκολέψει αρκετά τη μητέρα μου. Στην εφηβεία μου είχα περισσότερες έντονες αντιδράσεις και εκρήξεις. Η Μαρία είναι πολύ πιο ώριμη από ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία της. Εγώ, ας πούμε, έλεγα στη μητέρα μου πως ήμουν κάπου και ήμουν κάπου αλλού.

Συζητάτε δηλαδή τα πάντα με την κόρη σου;

Φυσικά. Από τη στιγμή που ξεκίνησε να επικοινωνεί σωστά μαζί μου και να αντιλαμβάνεται μιλούσαμε για τα πάντα. Δεν της έχω αφήσει ποτέ αναπάντητο ερώτημα. Μου αρέσει να της λέω πάντα την αλήθεια. Θεωρώ πως τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με αλήθειες, ακόμη και αν αυτές είναι σκληρές.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved