Ελένη Πετρουλάκη: Το υγιεινό μεσημεριανό γεύμα που τη βοηθά να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της!
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: Το υγιεινό μεσημεριανό γεύμα που τη βοηθά να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της!

H Ελένη Πετρουλάκη, όλα τα χρόνια που τη γνωρίζουμε έχει αφοσιωθεί, εκτός βέβαια από τη μητρότητα, στη γυμναστική και σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής αφού φροντίζει την άψογη σιλουέτα της αλλά και την καλή φυσική της κατάσταση. 

Όμως, εκτός από γυμναστική, η Ελένη Πετρουλάκη έχει άλλον έναν κανόνα στην καθημερινότητά της. Δεν κάνει ποτέ δίαιτα. Κάνει όμως σωστή διατροφή και τι καλύτερο από ένα ισορροπημένο καθημερινό διατροφολόγιο γεμάτο, φρούτα και λαχανικά αλλά και χαμηλά λιπαρά.

Όπως άλλωστε είχε δηλώσει η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Είμαι κατά της δίαιτας γενικότερα και υπέρ της υγιεινής διατροφής και ενός ισορροπημένου πλάνου… Ακούω διάφορα. Δεν είναι όλα για όλους. Κάθε πλάνο διατροφής πρέπει να είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Οι εξετάσεις χρειάζονται εξίσου. Δε μπορεί κάποιος να σου βγάλει διατροφή αν δεν έχεις κάνει εξετάσεις.

Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από βίντεο στο Tik Tok, το Instagram, όπου ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να δηλώνει ό,τι θέλει χωρίς γνώση και κατάρτιση».

Στην ίδια συνέντευξή της, η Ελένη Πετρουλάκη είχε τονίσει πως μία ισορροπημένη διατροφή δεν σημαίνει συγχρόνως και στέρηση. Όπως είχε πει: «Τα παιδιά μου τρώνε απ’ όλα. Δε στερούνται τίποτα. Σχεδόν όλες ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τρέφονται υγιεινά. Το τρέφομαι υγιεινά δε σημαίνει στερούμαι. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Εγώ, τρώω μεγάλες ποσότητες φαγητού, δε στερούμαι τίποτα. Απλά ξέρω να τα συνδυάζω σωστά».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε ένα πολύ υγιεινό μεσημεριανό γεύμα που είχε πλούσιο σε βιταμίνες και με χαμηλά λιπαρά ενώ χορταίνει και όποιον το προτιμήσει για τη διατροφή του. Δείτε παρακάτω ποιο είναι αυτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved