Τι ετοιμάζει ο Παπακαλιάτης; Οι αινιγματικές φωτό από το νέο του πρότζεκτ & οι σκηνές πάθους με...
Showbiz

Τι ετοιμάζει ο Παπακαλιάτης; Οι αινιγματικές φωτό από το νέο του πρότζεκτ & οι σκηνές πάθους με...

Την ίδια ώρα που όλοι ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να εξιτάρει τη φαντασία μας και να μας γεμίσει με αγωνία περιμένοντας το επόμενο μεγαλεπήβολο project του.

Ο δημιουργός της πολύ αναμενόμενης σειράς του mega και πολλών ακόμη επιτυχιών στο παρελθόν έκανε μία ανάρτηση με μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος με μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων καθώς δεν την έχουμε ξαναδεί σε δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πανύψηλη, κομψότατη και δείχνει να έχει πολύ καλή χημεία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Μάλιστα στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιάζουν να είναι από σετ γυρισμάτων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και κατά πάσα πιθανότητα η νέα συμπρωταγωνίστρια του δείχνουν να είναι πολύ παθιασμένοι μεταξύ τους.

Πέραν των εικόνων όμως, δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία, κάτι που εντείνει την αγωνία μας για το τι θα πρέπει να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον από το Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Εν αναμονή των αποκαλύψεων που θα μας κάνει εν καιρώ ο ίδιος...

Δείτε τις φωτό που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

https://www.instagram.com/p/C2j1EYqNQpi/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved