Η επιτομή της ομορφιάς! Η Άννα Μαρία Ίβιτς στους δρόμους του Λονδίνου με off white σύνολο!
Showbiz

Η επιτομή της ομορφιάς! Η Άννα Μαρία Ίβιτς στους δρόμους του Λονδίνου με off white σύνολο!

Η Άννα Μαρία Ίβιτς, μεγαλύτερη κόρη του Ίλια Ίβιτς και της Ελένης Πετρουλάκη, δείχνει να έχει προικιστεί με τα καλύτερα γονίδια και από τους δύο γονείς της. 

Ψηλή, καλλίγραμμη, γυμνασμένη, με πράσινα μάτια και ένα υπέροχο πρόσωπο, η Άννα Μαρία δείχνει να κάνει περήφανους τους γονείς της με κάθε της επιλογή. Προσφάτως, η νεαρή κοπέλα η οποία πλέον είναι 19 ετών βρέθηκε σε έναν αγαπημένο της προορισμό, τον οποίο έχει επισκεφτεί και κατά το παρελθόν.

Ο λόγος για το Λονδίνο όπου απαθανατίστηκε από την παρέα της να κάνει βόλτες σε ένα από τα ωραιότερα προάστια της βρετανικής πρωτεύουσας, το Σόχο. Μάλιστα η Άννα Μαρία φορούσε ένα υπέροχο off white σύνολο που είναι must για τον φετινό χειμώνα, σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας. Η νεαρή κοπέλα έκανε πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω της αφού έχει άκρως εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και προσωπικότητα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Η μητέρα της, Ελένη Πετρουλάκη είχε δηλώσει περήφανη πριν από λίγο καιρό για τη μεγάλη της κόρη: «Η Άννα Μαρία ασχολείται με τον στίβο από πέντε χρόνων και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αφού η ύλη των ελληνικών σχολείων δεν βοηθά τα παιδιά που ασχολούνται με τα αθλήματα. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε με τον Ίλια ως γονείς και είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα. Λόγω της φύσης του επαγγέλματος τόσο του δικού μου όσο και του Ίλια, καταλαβαίνουμε απόλυτα και τον κόπο και την προσπάθεια που καταβάλλει».

Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Άννα Μαρία από το πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved