Ευγενία Σαμαρά: Με λευκή φόρμα και ορειβατικές μπότες στο θρόνο του Game Of Thrones
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Με λευκή φόρμα και ορειβατικές μπότες στο θρόνο του Game Of Thrones

Την πρώτη της εξόρμηση για το 2024 έκανε η Ευγενία Σαμαρά!

Η ηθοποιός, η οποία εκτός από τον Σασμό και το Switch της ΕΡΤ, τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί και στην θεατρική παράσταση «Ο Μισάνθρωπος», σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έκανε ένα μίνι ταξιδάκι. Ο προορισμός της αυτή τη φορά, ήταν η Παύλιανη στη Φθιώτιδα.

eugenia-samara-7.jpg

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία λατρεύει τόσο τα ταξίδια όσο και τους προορισμούς στη φύση, απόλαυσε διάφορες δραστηριότητες. Έκανε πεζοπορία, βόλτες και πέρασε μαγικά!

Η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram στιγμιότυπα από την εκδρομή της στην Παύλιανη. Σε μία από αυτές την βλέπουμε να ποζάρει στον «Σιδερένιο Θρόνο» του Game of Thrones που έφτιαξε ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης στα 1.260 μέτρα υψόμετρο.

Δες τη φωτό στη gallery

«Το επικοινώνησα, το βίωσα, έκλαψα. Αυτό που είχα πάντα στο μυαλό μου είναι να μην κρατάω αρνητικά συναισθήματα στο οτιδήποτε, να μη λέω «γιατί σε μένα;», «γιατί μας το έκανες αυτό;». Ήταν ξαφνικό, μας στενοχώρησε, αλλά συνέβη και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι είμαι ευγνώμων, γιατί τον άνθρωπο αυτό που τόσο αγαπώ τον έζησα και περάσαμε υπέροχα μαζί. Του μίλησα, του τα είχα πει όλα, δεν είχα χρωστούμενα. Ασφαλώς μου λείπει. Ευτυχώς υπάρχει η μητέρα μου και ο αδελφός μου, που ζουν στη Θεσσαλονίκη. Ο μπαμπάς μου είναι εγώ, είναι μέσα μου, αναγκαστικά είναι κομμάτι μου, και αυτό δεν αλλάζει. Όμως όταν τον σκέφτομαι θέλω να χαμογελάω», είπε πρόσφατα για την απώλεια του μπαμπά της και πώς τη διαχειρίστηκε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved