Όλγα Κιουρτσάκη: Η ανακοίνωσή της στο Facebook – «Θα λείψω για αρκετό διάστημα»
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: Η ανακοίνωσή της στο Facebook – «Θα λείψω για αρκετό διάστημα»

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε ανοιχτά για τον καβγά ανάμεσα στην ίδια, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση που τους οδήγησε στη νομική οδό.

Η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων: «Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες «γιατί έγινε αυτό;». Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ. Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα. Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από εδώ και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά.»

angela-dimitriou-olga-1.jpg

Και πρόσθεσε: «Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα, αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου, αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα.

dimitriou-3.jpg

Και μεταξύ άλλων τόνισε η Άντζελα Δημητρίου: «Υποχώρηση να κάνω εγώ; Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει «εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα». Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα.»

kiourtsaki-dimitriou.webp

Η Όλγα Κιουρτσάκη, λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό με τη συνέντευξή της μαμάς της έκανε μα ανακοίνωση στο Facebook: «Φίλοι μου θα λείψω για αρκετό διάστημα! Καλά να περνάτε! Ευχαριστώ για την παρέα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved