Βίκυ Καγιά: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της – «Δεν βάφω πια τα μαλλιά μου»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της – «Δεν βάφω πια τα μαλλιά μου»

Η  Βίκυ Καγιά αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και έχει κάνει αλλαγές στη ζωή της αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Τέρμα για το μοντέλο και παρουσιάστρια το ξανθό μαλλί.

Η κάμερα του Happy Day τη συνάντησε σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της στο Nox και η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Απολαμβάνω την ηρεμία μου, είχα πολύ καιρό να βγω βράδυ.»!

Και συνέχισε μιλώντας για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση: «Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια».

vickykaya__1704884773_3277133458562042479_208396621.jpg

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, όπου είπε ότι η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping Star δεν έκανε καλό στο πρότζεκτ, αλλά αναφέρθηκε και με καλά λόγια στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο για τα λόγια του, είναι πολύ γλυκό και τιμητικό. Αλλά χαίρομαι που είπε και καλά λόγια για τη συνεργάτιδά του αυτή τη στιγμή. Ο κύκλος του Shopping Star έχει κλείσει για μένα, όπως επίσης και του GNTM».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα σκαριά».

Δείτε τη μεγάλη της αλλαγή αλλά και όσα είπε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved