Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ultra σικ εμφάνισή της! Με γόβες, μάξι φόρεμα & τσάντα χειρός διάσημου οίκου
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ultra σικ εμφάνισή της! Με γόβες, μάξι φόρεμα & τσάντα χειρός διάσημου οίκου

Μια ακόμη σικάτη εμφάνιση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η παρουσιάστρια του Alpha είναι από τις γυναίκες που αγαπούν ιδιαίτερα τη μόδα και σε καμία εμφάνισή της δεν μας έχει απογοητεύσει.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε να περπατά στο κέντρο της Αθήνας με «αέρα» και στιλ Χολιγουντιανής σταρ! Για την εμφάνισή της αυτή η Σταματίνα επέλεξε ένα μάξι στενό φόρεμα με φαρδιά ζώνη στη μέση που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της.

IMG_9963.jpg

Το φόρεμα αυτό συνδύασε με μαύρο blazer ριγμένο στους ώμους, δερμάτινες μαύρες γόβες και τσάντα χειρός διάσημου οίκου. Έκανε το απόλυτο total black σύνολο που άνετα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δες την στη gallery

Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς διατηρεί τη σιλουέτα της μετά από τρία παιδιά;

«Δεν ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, δεν ζυγίζω τις τροφές μου, ούτε πήγα σε διατροφολόγο. Απλά πλέον δεν κάνω όλα αυτά τα λάθη που ξέρουμε και όλοι κάνουμε, όπως το να τρώμε μία φορά την ημέρα ή να υποκύπτουμε σε γλυκά και τηγανητά».
Και είχε υπογραμμίσει: «Επίσης έχω περιορίσει την ποσότητα του φαγητού μου. Όσο για την γυμναστική, ξεκίνησα aerial dance- γυμναστική που ισορροπείς στα σχοινιά- αλλά με ενόχλησε κάπως η μέση μου και έκανα μόνο ενάμιση μήνα. Τώρα κάνω crossfit. Κρατάει 40 λεπτά και τα δίνεις όλα! Είναι μια αποτελεσματική κυκλική προπόνηση και κάθε φορά οι ασκήσεις διαφοροποιούνται»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved