Καλομοίρα: Επέστρεψε στο χρώμα & μήκος μαλλιών που είχε όταν συμμετείχε στη Eurovision & αποθεώθηκε
Showbiz

Καλομοίρα: Επέστρεψε στο χρώμα & μήκος μαλλιών που είχε όταν συμμετείχε στη Eurovision & αποθεώθηκε

Η Καλομοίρα τόλμησε και έκανε και πάλι μια αλλαγή στα μαλλιά της. Μπορεί να αργήσαμε να την συνηθίσουμε με το ξανθό όμως τώρα πρέπει να την βάλουμε και πάλι στο μυαλό μας ως καστανομάλλα.

Η λαμπερή τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω γυρισμάτων για το νέο της video clip και μοιράστηκε χθες φωτογραφίες και βίντεο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειξε την αλλαγή στο hairlook της!

Η Καλομοίρα είχε τα γενέθλιά της και οι συνεργάτες τής επεφύλασσαν μια έκπληξη και εμφανίστηκαν μπροστά της με μια τεράστια τούρτα, σε σχήμα αστεριού, που ήταν γεμάτη λάμψη και γκλίτερ. Μάλιστα έγραφε και πάνω το όνομά της "KALOMIRA".

itskalomira_1699618442_3232956273907728133_225121884.jpg

Αρκετοί ήταν εκείνοι που θυμήθηκαν την εμφάνισή της στη Eurovision και τους άρεσε πολύ αυτή επιστροφή στο καστανό χρώμα. Δεν δίστασαν μάλιστα να της κάνουν και σχόλια κάτω από την ανάρτησή της αυτή.

Η ίδια σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Rolling», το οποίο είναι αγγλόφωνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου από τη Heaven! Μάλιστα, θα συνοδεύεται και από music video που γυρίστηκε σε πολλές περιοχές της Αθήνας και θα φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου, ο οποίος υπογράφει και αυτό της επιτυχίας «Στόχος»!

Δείτε στη gallery φωτογραφίες της από τότε, το τώρα αλλά και την ενδιάμεση αλλαγή της:

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή τούρτα αλλά και την αλλαγή στα μαλλιά της παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved