Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Η Τούνη μένει στο διπλανό σπίτι, δεν κατάλαβε τίποτα»
Showbiz

Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Η Τούνη μένει στο διπλανό σπίτι, δεν κατάλαβε τίποτα»

Πρωινό ΣουΣου: Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και μίλησε για το συμβάν στην εκπομπή του Open. Του έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Όπως είπε ο ίδιος, ούτε η Ιωάννα Τούνη που μένει ακριβώς δίπλα δεν κατάλαβε ότι μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν.

«Το μάθαμε χθες. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου την ώρα που εγώ ήμουν στα γυρίσματα στον Διογένη με τη Ρούλα Κορομηλά. Μου λέει: αγάπη μου μην ανησυχήσεις, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσεις αλλά θέλω να σου πω ότι μας κλέψανε. Λέω: μου κάνεις πλάκα. Και μου λέει: Όχι.

xatzhgewrgioy.jpeg

Το σπίτι το έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 ημέρες. Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις είχε βγει έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν περίεργο. Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το σμπαραλιασμένο. Το σαλόνι ήταν ατόφιο, στο δωμάτιο είχε γίνει χαμός. Είχαν πετάξει όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειαζόταν και φύγανε», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και συνέχισε:

«Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα και τα γατιά, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρώτα απ΄όλα υγεία, γιατί όλα τα άλλα έρχονται. Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα. Απέναντι μένουν κάτι Κινέζοι και στο διπλανό σπίτι μένει και η Τούνη αλλά δεν ξέρανε τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved