Λιάνης: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Οδηγηθήκαμε στα δικαστήρια & καταδικάστηκα»
Showbiz

Λιάνης: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Οδηγηθήκαμε στα δικαστήρια & καταδικάστηκα»

Ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός πήρε θέση και σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ενώ ανέφερε ότι στο παρελθόν είχαν οδηγηθεί μέχρι και στα δικαστήρια οι δυο τους.

«Ο Νταλάρας και οι φωτισμένοι καλλιτέχνες έχουν κάτι περισσότερο από εμάς να μιλάνε, μέχρι που φαντάζονται τον εαυτό τους και ως αναμορφωτές. Ο Θεοδωράκης, ο Τσαρούχης, ο Χατζηδάκης, ο Σαββόπουλος ήταν τέτοιοι, που ο λαός τους αποδεχόταν. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις ένα πράγμα, ότι τα κατέκτησε όλα μόνος του.

lianis.jpg

Ξεκίνησε από τα 17 και είναι ο πιο εργατικός Έλληνας τραγουδιστής που έχω γνωρίσει και τον λατρεύει ο κόσμος. Έχει κάνει τα λάθη του αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει. Οι δημοσιογράφοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ερωτήσεις με την ευπρέπεια που αρμόζει και τους άγραφους κανόνες του επαγγέλματός μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

ntalaras.jpg

Και συνέχισε ο δημοσιογράφος: «Ο Γιώργος Νταλάρας έχει έναν βράχο μέσα του και απάντησε στους δημοσιογράφους με την γλώσσα που δε μας ταιριάζει, αλλά φταίμε και οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω έρθει σε σύγκρουση μαζί του και πάντα έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε.

Το να γινόμαστε δικαστές, ένορκοι, δικηγόροι, εισαγγελείς δεν είναι ο ρόλος μας, το έχουμε κάνει όλοι. Οι νέοι δημοσιογράφοι έχουν ανάγκη από καλά παραδείγματα και το περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα δεν ήταν κάλο. Ο Νταλάρας αγαπάει και σέβεται τους δημοσιογράφους και φτάσαμε στα άκρα, γιατί το αφήσαμε. Δεν υπάρχουν πρόσωπα υπεράνω κριτικής. Πρέπει να κριθεί και ο Νταλάρας. Κάποτε έγραψα και τον έκρινα και οδηγηθήκαμε στα δικαστήρια γι΄αυτό και καταδικάστηκα στην αρχή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Mega Καλημέρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved