Η πρώτη βραδινή έξοδος του Γονίδη μετά την περιπέτεια της υγείας του σε opening νυχτερινού κέντρου
Showbiz

Η πρώτη βραδινή έξοδος του Γονίδη μετά την περιπέτεια της υγείας του σε opening νυχτερινού κέντρου

Ο Σταμάτης Γονίδης πραγματοποίησε την πρώτη του βραδινή έξοδο στα εγκαίνια μαγαζιού, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε αναστατώσει το κοινό του. 

Στο ίδιο μαγαζί παρευρέθηκαν κι άλλες λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz

Ο Σταμάτης Γονίδης φαίνεται να έχει αφήσει στο παρελθόν το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Πριν από λίγες μέρες είχε προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του όταν ακύρωσε την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τη Χαρά Βέρρα.

Ο ίδιος έσπευσε να τους ζητήσει συγγνώμη με μία ανάρτηση στο Facebook, εξηγώντας όλους τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει στη συγκεκριμένη απόφαση:

«Επειδή πέρασα γαστρεντερίτιδα και πρόσφατα κορονοϊό και λόγω εορτών δεν κατάφερα να ξεκουραστώ ο οργανισμός μου δεν άντεξε.

Ζήτω συγγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στο μαγαζί που εμφανίζομαι σήμερα για λόγους υγείας».

Τώρα, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται υγιέστατος, καθώς επέλεξε να περάσει το βράδυ του διασκεδάζοντας με φίλους.

Στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί βρέθηκαν κι άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν και η Ραμόνα Βλαντή, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον σύζυγό της, η Κάτια Ταραμπάνκο και πολλοί ακόμα...

Δείτε παρακάτω την gallery με τα στιγμιότυπα από το opening νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Τερλέγκας, η Τζένη Κατσίγιαννη ενώ special guest είναι ο Μανώλης Κονταρός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved