Όλη η αλήθεια για τις φήμες ότι Μαραντίνης-Παπουτσάκη είναι ζευγάρι! Τι λέει το περιβάλλον της;
Showbiz

Όλη η αλήθεια για τις φήμες ότι Μαραντίνης-Παπουτσάκη είναι ζευγάρι! Τι λέει το περιβάλλον της;

Πολλά ήταν τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Παπουτσάκη ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ποια είναι όμως η πραγματική αλήθεια για τη σχέση τους; 

Μετά τον οριστικό χωρισμό της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Παναγιώτη Πιλάφα, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που υποστήριξαν πως βρίσκεται σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στα MadWalk για να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό act. Τότε, ξεκίνησαν οι φήμες πως πρόκειται για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

3054_THODORIS_MARANTINIS_KATERINA_PAPOYTSAKI_12122022.jpg

Μέχρι πρότινος κανένας από τους δύο δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση. Δεν είχαν διαψεύσει, ούτε όμως και επιβεβαιώσει τις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μόνο φίλοι.

Συγκεκριμένα, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της γνωστής τραγουδίστριας δήλωσε: «Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία στοργική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα κάνει και πρόβες για τις εμφανίσεις της. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν στα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία».

Απ' ό,τι φαίνεται και οι δύο τους έχουν αφήσει στην άκρη για λίγο καιρό την προσωπική τους ζωή κι έχουν επικεντρωθεί στην καριέρα τους, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της σε γνωστό μουσικό κέντρο της Αθήνας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved