Γρηγόρης Πετράκος για τεκνοθέσια από ομόφυλα ζευγάρια: «Οδηγεί στην πλήρη διάλυση της οικογένειας»
Showbiz

Γρηγόρης Πετράκος για τεκνοθέσια από ομόφυλα ζευγάρια: «Οδηγεί στην πλήρη διάλυση της οικογένειας»

Την πλήρη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, εξέφρασε μέσα από νέες του δηλώσεις ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής ανάμεσα σε άλλα τονίζει πως αυτό μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη διάλυση της οικογένειας.

«Η ανθρωπότητα όσο περνάνε οι δεκαετίες και οι αιώνες εκτρέπεται από τη φυσική της ροή γιατί ο άνθρωπος έχει προικιστεί με την ελεύθερη βούληση να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά η ελευθερία έχει μια πολύ μεγάλη προϋπόθεση, θέλει παιδεία. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος με την ελεύθερή του βούληση επιλέγει να πηγαίνει κόντρα στη φύση, σε αυτό που είναι φυσικό να συμβαίνει, έχει το δικαίωμα να το κάνει και είμαι ο πρώτος που θα διαφυλάξει το δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό θα έχει επιπτώσεις.

1675193576438-434462836-petrakos.jpg

Να κάνεις ό,τι θέλεις, θέλω να αισθάνεσαι ελεύθερος γιατί είσαι συνάνθρωπός μου και σε αγαπώ. Πρέπει όμως να δούμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στο σύνολο της κοινωνίας, αν το απλώσουμε», λέει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και συνεχίζει:

«Όταν κάτι το απλώσεις και το γενικεύσεις βλέπεις αν κάτι είναι καλό ή όχι. Όλοι έχουμε φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι, και είναι υπέροχοι άνθρωποι. Αν αυτό γίνει γενίκευση τότε η ανθρωπότητα τελείωσε. Εκτός αν πάμε στο επόμενο βήμα, που κάποιοι προβλέπουν ότι τα παιδιά θα γεννιούνται σε τεχνητές μήτρες. Είχα πει ότι θα συγκινηθώ με την πρόθεση δυο ανθρώπων να δώσουν την αγάπη τους σε ένα παιδί. Φυσικά και είναι συγκινητικό να δω δυο ομοφυλόφιλους, που θα είναι υπέροχοι άνθρωποι, να δίνουν την αγάπη τους σε ένα παιδί. Είναι άλλο αυτό και άλλο το αν είναι σωστό και αν πρέπει να νομοθετηθεί. Ο νομοθέτης πρέπει να είναι σοφός και να βλέπει πολύ μέσα στα πράγματα, και όχι επιφανειακά και με το συναίσθημα».

grigoris_petrakos__1670615414_2989661245389172430_3836443849.webp

«Μιλάω πάντα ευγενικά και προασπίζω την ελευθερία. Αυτό που πάμε να ανοίξουμε τώρα οδηγεί στην πλήρη διάλυση της οικογένειας. Γιατί η οικογένεια έχει ήδη τεθεί υπό διάλυση εδώ και δεκαετίες, μεθοδευμένα, με το εργασιακό, το φεμινιστικό και δε το λέω με την κακή πλευρά, εγώ είμαι πιο φεμινιστής από όλους. Η πρόθεση αυτών που συντονίζουν όλα αυτά τα κινήματα δεν είναι ποτέ από αγάπη για όλες αυτές τις ομάδες.
Δε λέω να μη δουλεύουν οι γυναίκες, αλλά όλα έχουν μια επίπτωση. Θέλει μια ισορροπία. Όταν χάνουμε αυτή την ισορροπία, έρχεται μπούμερανγκ κάτι πολύ σοβαρό. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ. Δε μπορώ να μην πω την αλήθεια κι ας στεναχωρήσει κάποιους ανθρώπους που λένε “είναι η ζωή μου”. Δεν είναι μόνο η ζωή σου, είναι ολόκληρη η ανθρωπότητα. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα αυτής της κοινωνίας μετά από 30 χρόνια; Μακάρι όλοι αυτοί οι άνθρωποι να μπορούσαν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις»

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved