Δημήτρης Αλεξανδρής για Προξενιό της Ιουλίας: «Θα συμβούν πολλά... Όπως μπλέκονται τα πράγματα...»
Media

Δημήτρης Αλεξανδρής για Προξενιό της Ιουλίας: «Θα συμβούν πολλά... Όπως μπλέκονται τα πράγματα...»

O Δημήτρης Αλεξανδρής ο οποίος φέτος υποδύεται τον διοικητή της Αστυνομίας στη Λάρισα ως Στασινόπουλος στο «Προξενιό της Ιουλίας» μιλάει για τον ρόλο του αλλά και για τις προκλήσεις που έχει ζήσει μέσα από τους ήρωες που έχει υποδυθεί τελευταία... 

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι ο ρόλος του στο Προξενιό κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις, ενώ μιλάει και για όλα όσα έμαθε από τους προηγούμενους ρόλους του...

■ Κρύβει εκπλήξεις ο ρόλος σου;

Και βέβαια! Θα συμβούν πολλά. Πρώτα από όλα στις σχέσεις του με τις κόρες του. Η μία κόρη του ήδη έκανε μια απόπειρα αυτοκτονίας. Έχει γίνει ένα έγκλημα, το οποίο τον βάζει σε μια πολύ δύσκολη θέση. Μην ξεχνάμε επίσης ότι πάντα υπάρχει η ταξική σχέση. Έτσι όπως μπλέκονται τα πράγματα, αποκτούν πολύ μεγάλη γοητεία για όλους τους χαρακτήρες.

sasmos-alexandris.jpg

■ Τώρα που είσαι δύο συνεχόμενες σεζόν σε δύο κορυφαίες σειρές, ο κόσμος σε πλησιάζει περισσότερο;

Και βέβαια! Ταυτίζονται, είσαι μέσα στο σπίτι τους και αυτό δημιουργεί μια σχέση. Σε βλέπουν κάθε μέρα, είναι παρέα, υπάρχει οικειότητα.

■ Σε ενοχλεί όταν σταματούν να σου μιλήσουν;

Όχι, με ενοχλεί όταν κάποιες φορές από ανασφάλεια οι άνθρωποι γίνονται αγενείς. Είναι μέσα στη δουλειά όμως αυτό. Από την άλλη, έχω ανθρώπους που έρχονται στο θέατρο και τους βλέπεις ότι δεν έρχονται στο καμαρίνι, κάθονται έξω, περιμένουν, θέλουν να . σου μιλήσουν, αλλά μαγκώνονται.

■ Είναι κουραστικό να μπαίνουν στο καμαρίνι οι θεατές μετά την παράσταση;

Όχι. Έχεις ανάγκη την επιστροφή της ενέργειας.

■ Το περιμένετε δηλαδή οι ηθοποιοί;

Ναι, βέβαια. Μπορεί όχι στα καμαρίνια, αλλά όπου επιτρέπεται. Όπως και το χειροκρότημα είναι ένα κομμάτι αυτής της σχέσης.

201911051011460.2886_DIMITRIS_ALEXANDRIS_4112019.jpg

■ Μπαίνεις στη διαδικασία να συναναστραφείς ανθρώπους, τον χαρακτήρα των οποίων υποδύεσαι;

Ναι! Για τον «Σασμό» είχα ψάξει τι σημαίνει «έμπορος όπλων». Με ενθουσιάζει αυτή η έρευνα. Συνειδητοποίησα ότι ο έμπορος όπλων δεν είναι κάτι παράνομο. Άλλο είναι η εμπορία, άλλο η λαθρεμπορία. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται αυτά τα πράγματα και πάνε σε εταιρείες κατασκευής όπλων είναι άνθρωποι κύρους. Είναι μεσάζοντες ανάμεσα σε κράτη, παράνομα ή μη... Οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στο διπλωματικό σώμα, είναι πρώην πράκτορες. Άρχισα σιγά-σιγά να φτιάχνω μια εικόνα κάποιου, ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί από αρχηγούς κρατών ή διπλωμάτες μέχρι μεγάλα διευθυντικά στελέχη εταιρειών όπλων, μέχρι ανθρώπους που του ζητούν να σκοτώσει ανθρώπους.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved