Αναδιώτης: «Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει με τη μητέρα και τον πατέρα. Γιατί να αλλάξουμε τη φύση;»
Showbiz

Αναδιώτης: «Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει με τη μητέρα και τον πατέρα. Γιατί να αλλάξουμε τη φύση;»

Happy Day: Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τη βαθιά πίστη του στον Θεό, για την οικογένειά του, αλλά και για το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο ηθοποιός, είναι κατά του νομοσχεδίου και δεν δίστασε να τονίσει: «Γιατί πρέπει να αλλάξουμε τη φύση;».

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Η επιθυμία που έχει ο κάθε άνθρωπος είναι και δικαίωμά του. Να ζει ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του; Πού θα φτάναμε; Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες που μου έχουν δώσει. Αυτοί μεγάλωσαν, όπως είχαμε μάθει μέχρι πέρυσι, κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει τώρα αυτό το πράγμα; Για εμένα, ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα, δεν θέλω να το μειώσουμε...

anadiotis.jpeg

Αν κάποιος θέλει να αφήσει την περιουσία του σε κάποιον άλλο, υπάρχουν και οι συμβολαιογράφοι. Όσον αφορά γι΄αυτούς που θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί, και νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό, το δικαίωμα αυτό είναι στο παιδί να μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια. Το παιδί έχει το δικαίωμα από τη φύση να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση. Γιατί να πάμε κόντρα στη φύση; Και γιατί να το δοκιμάσουμε; Γιατί να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο; Φέρω ευθύνη αν δεν κάνω και τίποτα, όχι μόνο αν κάνω. Είναι κρίμα να πηγαίνουμε κόντρα στη φύση. Δεν θα μας βγάλει σε καλό και λυπάμαι».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved